Вчимо водіїв безкоштовно для ЗСУ

          Безкоштовно отримати посвідчення водія із подальшим проходженням служби у військових частинах – пропонують в навчальних центрах Збройних Сил. Грошове забезпечення виплачується вже під час підготовки, яка триває до трьох місяців. В подальшому, при призначенні на посади, воно збільшується від 10000 до 12000 в залежності від звання, вислуги та місця проходження служби.

          При укладенні контракту виплачується одноразова грошова винагорода від 12000 грн., щорічно, в такому ж розмірі  – допомога на оздоровлення та вирішення побутових питань.

           Військовослужбовці забезпечуються речовим майном, харчуванням, медичними послугами та пільговим санаторно-курортним лікуванням за державний рахунок. Вони  розміщуються в комфортних гуртожитках, або винаймають житло, отримуючи за це грошову компенсацію. Просування по службі, здобуття вищої освіти та участь в міжнародних миротворчих місіях в перспективі доступні кожному, хто прийме рішення долучитись до лав ЗСУ.

            Нагадуємо, що військові частини пропонують широкий перелік посад, в тому числі й споріднених з цивільним фахом. У військових комісаріатах є змога отримати вичерпну інформацію від фахівців.

            Охочих чекають за адресою: вул. О.Кобилянської, 32, або в комісаріатах за місцем перебування на військовому обліку. Телефонуйте: 0509480349,  (0372) 524349.

peredplata