УКРАЇНА І УКРАЇНЦІ

І от три висновки, якими хочу поділитися з вами.
Перший. Україна, насамперед, її Збройні Сили та народ вже відстояли існування та майбутній розвиток нашої нації та Держави. Взяти під контроль, зробити нас рабами вже не вдасться. Хоча підступний ворог ще буде атакувати і кине всі резерви – його мета недосяжна.
Другий. Якщо неправильно з історичної точки зору (тобто не через остаточну перемогу і відновлення територіальної цілісності) вийдемо з цієї виснажливої війни з рашистським загарбниками – це буде лише пауза, до наступного зіткнення.
Третій. Найголовніше, крім оборони, зберегти єдність, взаємоповагу, толерантність в кожній родині, зі своїми друзями і близьким, з тими, хто надав вам тимчасовий притулок. Буду відвертим – все це не на один тиждень, навіть не на один місяць. Тому треба налаштуватися прожити гідно цей відрізок свого життя під час війни.
Коли це все вдастся – буде інший народ, інша країна, інші перспективи. І кожний з нас зміниться. Головне, щоби після нашої перемоги було глибоке відчуття і переконання, що всі величезні людські жертви були не даремними.

peredplata