Тяжкий недуг вразив фізичний, психічний, духовий, моральний стан Путіна — The Sun

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
Я не дуже часто посилаюсь, переказую, роблю огляди відомого британського таблоїду The Sun. Навіть попри те, що The Sun щодня читає кілька десятків мільйонів осіб, вона вважається не такою “серйозною”, як поважні широколосні видання. Але The Sun читають. Коли я школярем і студентом вивчав англійську мову, чомусь, саме британський таблоїд The Sun з числа оригінальних англомовних видань контрабандним шляхом потрапляв в СРСР. Він посідав друге місце після комуністичного часопису The Morning Star. The Sun приваблював легким стилем, новинами з попсового музичного життя і красивими топлес моделями, які регулярно розміщуються на третій сторінці таблоїду.
Чим цього разу мою увагу привернув таблоїд The Sun? Чергова стаття про “Божевільного Влада”. Так от…:
“Владімір Путін скасував свій другий офіційний візит за тиждень, що підігріло нові припущення щодо його, нібито, поганого здоров’я.
Божевільний Влад сьогодні відмовився від візиту до Пскова, міста поблизу кордонів Росії з країнами НАТО: Латвією та Естонією.
Цей знак, ймовірно, посилить гарячкові спекуляції щодо його здоров’я, занепокоєння щодо його безпеки чи його спроб ухилитися від перевірки через невдачі в Україні.
І це сталося після того, як він раптово відмовився відвідати танковий завод минулого тижня – лише для того, щоб один із генералів, які там працювали, загадково помер на Різдво.
Офіційно причиною його відмови від візиту до Пскова були “несприятливі умови польоту” для 180-мильного маршруту з Санкт-Петербурга.
Проте обидва аеропорти залишалися відкритими для вхідних і вилітаючих рейсів…, і на фотографіях Пскова видно абсолютно чисте небо.
Він мав відвідати завод “Титан-Полімер” і зустрітися з губернатором Псковської області Міхаілом Ведєрніковим.
Але натомість вів сесію з Петербурга.
Цього року Путін також скасував прес-конференцію наприкінці року, звернення до російського парламенту та новорічний хокейний матч.
Шквал раптових скасувань підживлює припущення щодо його здоров’я.
Стан Путіна був предметом спекуляцій: він, здавалося, смикається, невпевнено стоїть на ногах і іноді задихається.
Було припущення, що він міг страждати від раку шлунка або, можливо, навіть від хвороби Паркінсона.
На початку цього року Влада бачили, як він стискав товсту ковдру під час перегляду параду, а минулого тижня бачили, як він погойдувався та невиразно говорив із келихом шампанського.
А секретні документи російського шпигуна, оприлюднені The Sun Online, показали побоювання за здоров’я Влада.
Тим часом божевільний Влад міг намагатися ухилитися від запитань про свою катастрофічну війну з боку все більш розчарованої громадськості в Росії.
Вважається, що Влад думав, що міг би прокататися Україною за кілька днів, але цей задум закінчився довгою, кривавою порчею в окопах.
Прогрес Росії було відкинуто відважними зусиллями героїчних українців, яких підбадьорює підтримка Заходу.
І тепер вважається, що майбутнє 70-річного діда тісно пов’язане з успіхом чи невдачею його вторгнення в Україну.
Путіна попередили, що він може зіткнутися з внутрішнім повстанням, якщо йому не вдасться чогось досягти в Україні.
Це слідує за заявами високопоставлених українських діячів, що Путін боїться, що його вб’ють, якщо він програє війну в Україні, і тому “бореться за своє особисте життя”.
Кривава війна Путіна в Україні триває – божевільний Влад зараз втратив понад 100 000 солдатів.
Путін безглуздо розраховував, що закрутить Україну і його солдатів зустрінуть як “визволителів”, але вони зіткнулися з жорстокою відсічею.
Міста та райони, захоплені на початку війни наприкінці лютого, тепер відвойовують українці.
Захід суттєво підтримує Київ, завантажуючи його зброєю, необхідною для перемоги над Росією.
Останні успіхи України тепер відкривають ворота до Криму, території, незаконно захопленої Росією в 2014 році.
І повернення півострова в українські руки було б для Путіна безпрецедентним провалом.
Тим часом президента України Володимира Зеленського зустріли як героя під час візиту до Вашингтона – він зустрівся з Джо Байденом, щоб узгодити угоду щодо зброї приблизно на 1,5 мільярда фунтів стерлінгів”.

peredplata