20 лютого – важкий день Олега Татарова

Зеленський заховав від Байдена другу за впливом людину у владі – противника стосунків з США, російського агента, хабарника та антимайданівця Олега Татарова.
На зустрічі з президентом США Дж.Байденом 20 лютого на Банковій президент В.Зеленський вишукував найвпливовіших керівників своєї влади, яким він найбільше довіряє. Крім одного.
Першим, звичайно, стоїть у шерензі фактичний керівник української влади голова офісу президента Андрій Єрмак. А вже після Єрмака голова парламенту та голова уряду.
Але чому відсутній другий після Єрмака за впливом керівник команди Зеленського – заступник голови офісу президента, керівник правоохоронної та судової влади Олег Татаров?
Саме Олег Татаров є найбільшою після Єрмака за впливом особою у владі, саме за його пропозиціями призначена найбільшу кількість силовиків, що дозволяє йому контролювати: Національну поліцію, Державне бюро розслідувань, Бюро економічної безпеки, слідче управління СБУ. Саме Татаров “дахує” правоохронну мафію, яка в широких масштабах “віджимає” бізнес у країні, виконує брудні завдання та замовлення по обшуках та справах, які видають Зеленський та Єрмак, та вирішує свої особисті корупційні питання в особливо великих розмірах: https://censor.net/…/mykytas_ziznavsya_u_zvyazkah_iz…
Для Олега Татарова 20 лютого – важкий день. Татаров був офіційним спікером та правою рукою міністра внутрішніх справ Віталія Захарченко. Саме Захарченко надав наказ розстрілювати майданівців, а Татаров відповідав за юридичне та інформаційне забезпечення боротьби з Майданом, виправдовував вбивства та побитття майданівців. Після вбивства 28 майданівців внаслідок штурму 18 лютого 2014-го, татаров виступив на прес-конференції та заявив, що “міліція зброю не застосовувала… у деяких загиблих були поранення в потилицю, стріляли зі сторони мігингувальників”: https://www.youtube.com/watch?v=ZGAdiD9YDPQ
Тому 20 лютого Татаров Зеленського не супроводжує на заходах пам’яті Небесної сотні – адже саме Татаров фактично брав участь у цих вбивствах, та діяв спільно з вбивцями з “Беркуту”. 22 січня 2014-го року за подавлення протестів на Майдані президент В.Янукович своїм указом надав Татарову звання “Заслужений юрист”. 20 лютого Татаров втратив владу.
Після відсторонення від влади та люстрації Татаров став адвокатом та захищав у суді російську агентуру – учасників Апровокацій в Одесі 2 травня 2014-го, затриманого у Києві за держзраду кримського судді Чорнобука, а також екс-заступника голови адміністрації президента Януковича Андрія Портнова. Татаров разом з Портновим відкрито погрожували прокурору Олександру Божко, який заявив про цей незаконний тиск, але розслідування цієї справи було заблоковано.
Варто відмітити, що Зеленський призначив Татарова на посаду заступника голови офісу президента в порушення закону України про люстрацію. Татаров повернувся на набагато вищу посаду ніж мав при Януковичі, завдяки Зеленському. Хто пролоібював це призначення?
Два колішніх адвокати Портнова були призначені заступнкиами голови офісу президента Зеленського. Зеленський захищає Татарова і від антикоруційного розслідування.
18 грудня САП оголосила підозру Татарову за хабарництво у справі крадіжки квартир для Нацгвардії. татаров заявив, що буде боротись проти антикорупційних структур, які запроваджують “зовінешнє управління “Україною”. Виник скандал, оскільки Татаров заявив те саме, що каже пропаганда Росії – що антикорупціні органи в Україні це зовнішнє управління США. Директор НАБУ А.Ситник заявив, що Татаров буде заарештований за згоди Генпрокурора. Але генеральний прокурор Ірина Венедиктова врятувала Татарова і забрала справу у НАБУ та САП до СБУ. Очевидно, це був наказ з Банкової, а не її самостійне рішення.
Зеленський розуміє, що він зробив злочин, правовий та моральний, тримаючи Татарова на посаді, і саме 20 лютого посоромився приховав Татарова на зустріч з Байденом, приховав того, хто насправді є обличчям Зеленського у правоохоронній системі та в судах, того, хто маніпулює правосуддям в Україні “іменем президента”.

peredplata