ДВІ УКРАЇНИ. Одна із них воює…

 
Ви для кого, мерзотники, далі перекладаєте бруківку і ремонтуєте сквери?
Для мене? Так мені не треба, бо мені потрібна перемога у війні, а потім все решта.
Для мого товариша? Так йому теж не треба. Я його питав. Йому теж потрібна перемога.
То, може, ви робите це для путіна?
Бо, коли ми закінчимось, то по цій бруківці підуть зовсім не українські танки, а у гарних скверах нас розстрілюватимуть. Тих, хто вціліє. І це не жарт!
І не має значення чиїм коштом це робиться. Державного бюджету, місцевого, меценатів, чи альтруїстів. Це робиться в Україні, де зараз купа інших потреб для нашого ФІЗИЧНОГО виживання. КУПА!
І знаєте яких? Ні, не системи PATRIOT, хоча їх дуже треба, а, наприклад підрозділу, який вийшов із Бахмуту для відновлення боєздатності необхідно 800 магазинів для АК-74. Звичайних бакелітових магазинів.
Бо солдат має мати завжди 4 споряджених магазини. А він їх не має. І знаєте чому не має? Бо в реальному бою йому не завжди до того щоб при перезаряджанні порожній покласти в підсумок. То тільки в кіно так, а в житті не так.
І знаєте скільки коштують 800 магазинів у магазині?
Мінімум пів мільйона. І це лише для одного підрозділу, якщо їх купити(рівень підрозділу називати не буду).
І це всього лише магазини. Про потребу інших …”речей” говорити не можу…
Я другий місяць шукаю, хто купить нам рації на якихось 260 тисяч. Ну, як шукаю, так, запитав декількох багатих людей і перестав, бо їм “по-барабану”, а мені якось соромно побиратись.
А у цей час Мінкульт заявляє про 28 мільйонів на заміну радянського герба на статуї “родина-мать” у столиці.
ДВАДЦЯТЬ ВІСІМ мільйонів на ту мать, мать вашу!
Я 16 років не помічав у Києві, що там на тій маті і не знав би і далі, якби купка придурків не роздмухала це питання під час війни.
Це питання, як кажуть друзі поляки, курва-мать на часі?
І плювати мені, що це ніби – то гроші, залучені від бізнесменів. Бізнесмени, які чесно заробили гроші, а не вкрали у держави не потратять їх під час війни на таку муйню. Їх є на що тратити заради перемоги, а не на дурість.
І таке паскудство повсюдно.
Скільки часу потрібно щоб законом тимчасово заборонити паскудникам витрачати на все це гроші? Скільки часу треба щоб написати, проголосувати, підписати і опублікувати?
Три дні за скороченою процедурою.
То може пора? Може вже на часі це зробити доки не втратили країну із мерзотниками, які ніяк не нажеруться на тій “бруківці”?
Р.S. І, як Ви думаєте, наші так звані партнери, які по крихтах цяпкають нам зброю, попередньо видуривши у нас ядерну, цього не помічають?

peredplata