Ми не виграємо війну доки…

А тепер будьте готові сприйняти жорстоку правду.

Ми не виграємо війну до того часу, поки одні будуть воювати, другі будуть допомагати тим, хто воює, а треті будуть розважатися.

У Чернівцях розваги кожного дня і кожного вечора. Вулиця імені Ольги Кобилянської, кафе, бари, ресторани переповнені, звучить музика, гуляють, набуваються молоді люди. У час війни такого бути не може, або нація вся стає на допомогу і на війну з росією, або ми перестаємо бути нацією і перестаємо бути державою.

Ми не можемо виграти війну тоді, коли в державі зокрема у Чернівецькій області діє п’ята колона – російська церква. Запам’ятайте, всі священники російської церкви – це агенти ФСБ, це офіцери ФСБ, це армія ФСБ. Тому, вона повинна бути заборонена раз і назавжди.

Ми не можемо виграти війну, коли при владі сидять антиукраїнські елементи, котрі працюють на росію.

Ми не виграємо війну, коли чиновник отримує зарплату вищу, ніж воїн, коли митник за хабар дозволяє в Україну ввозити заборонені товари з росії, Білорусі, поки обленерго і Чернівцігаз у руках російських бабакових та фірташів. А на місцях їм служать українські холуї.

Ми не виграємо війну, коли в обласній раді сидять вчорашні регіонали і нинішні опзждисти, а в керівництві нелюстровані папієвські прислужники та зелені ренегати.

Ми не виграємо війну, коли влада у Чернівцях на перше місце ставить будівництва скверів та фонтанів, а потім уже придбання авта для таких воїнів, як Марко Чорний. І цих збоченців влада ж виправдовує у підконтрольних ЗМІ.

Ми не виграємо війну доти, поки на вулицях Чернівців будуть у корках стояти супер дорогі позашляховики, а воїн Марко Чорний на фронті буде пішки долати небезпечні і смертельні метри землі, яку обстрілює ворог.

Авто Марка Чорного

авто українського чиновника

Ми не переможемо доти, поки влада і народ не стануть одним цілим. Чиновники, депутати, їхні родини такі, як і всі. Тому вони повинні одними із перших ставати на захист України, а не ховатися за бронь. Жодна бронь не повинна нівелювати священний обов’язок захист Батьківщини. А з огляду на те, що держава їм платить, вони повинні показати приклад захисту. Всі здорові працівники військкомату повинні бути на фронті, а їх обов’язки мають виконувати поранені воїни та жінки…

Ми не можемо виграти війну до того часу поки ми не визначимо що війна – це війна України з росією ніхто ніяких інших речей не має права говорити. Подвійних стандартів у війні не буває. За заперечення війни, за сепаратистські прояви, за колаборатизм карати жорстоко.

А як воно буде ЧАС покаже.

І на завершення цього посту звернення до працівників військкоматів, центрів комплектації : ви не маєте права іти у жодне буковинське і бессарабське село до того часу, поки не вручите повістки частим відвідувачам чи постійним клієнтам ресторанів казино і їм подібним.
Всі молоді хлопці та чоловіки від 18 до 60 років у ресторанах мають отримати повістки. Адепти “русскава міра”, агресивні захисники УПЦ МП, московські попи також громадяни України. Їм також дати повістки. Не хочуть воювати, нехай копають окопи і т.д.
Зробіть це, і тоді будемо вважати вас справедливими патріотами України, а не хабарниками.

Петро Кобевко

Від редакції.  Жоден депутат від партії “Слуга народу” Чернівецької обласної, Чернівецької міської ради не був на фронтах у ЗСУ.
Від “Європейської солідарності” служить ЗСУ у воєнно-польових госпіталях депутатка Ольга Кобевко. Інші мають бронь та різні схованки.
З ким край боронити?!

peredplata