Наркотики та гучна музика: у Тернополі викрили клуб, який працював як «Пункт незламності»

У центрі Тернополя поліція викрила розважальний заклад, який працював під час комендантської години. Під час обшуку всередині клубу перебувало 68 людей разом з персоналом. Також у відвідувачів виявили наркотичні речовини. Правоохоронці стверджують, що власник клубу не закривав приміщення після 23:00 і прикривався “Пунктом незламності”.

Про це пише ZAXID.NET.

До тернопільських правоохоронців регулярно надходили скарги від жителів навколишніх будинків про те, що на вул. Січових Стрільців розважальний заклад продовжує працювати після початку комендантської години. Тернополяни розповідали про постійну гучну музику після опівночі, крики, а на зауваження власник та персонал не звертали уваги.

Правоохоронці стверджують, що власник клубу не закривав приміщення після 23:00, прикриваючись як “Пункт незламності”.

За словами поліції, до тернопільських правоохоронців регулярно надходили скарги від жителів навколишніх будинків про те, що на вулиці Січових Стрільців розважальний заклад продовжує працювати після початку комендантської години. Все це супроводжується гучною музикою після опівночі, криками, а на зауваження власник та персонал не звертали уваги.

“За словами працівників поліції, цей заклад порушував норми роботи у час карантинних обмежень, не зупинила адміністраторів і війна. Вони, ігноруючи комендантську годину, продовжували працювати, а власник позиціонував свій заклад з “Пунктом незламності”,– заявили в поліції Тернопільщини.

peredplata