Знову Чернівецька область стає місцем випробування різних антиукраїнських технологій

Знову Чернівецька область стає місцем випробування різних антиукраїнських технологій.

Зараз, напевне, з росії, із ФСБ і з УПЦ МП запускають технології комплементації українських патріотичних людей, патріотичних організацій і церковних діячів. Роблять це тонко, професійно і не завжди зрозуміло для загалу.
Одним із напрямків – це компроментація православної церкви України і головне їм скомпроментувати людей, які віддано служать Богу, ПЦУ і Україні.
Наприклад, ні з того ні з сього на день святого Пантелеймона було вихоплено з контексту фразу митрополита Данила, яка ніби засуджувала владу України, заперечувала війну і ніби позитивно ставилася до російської церкви. Такого не було. Але маніпулятивно зроблено, я вам скажу, професійно. Склалося враження, що дійсно над цим працюють професіонали. Тому,  що фраза з контексту була вихоплена майже з прямого ефіру, коли митрополит Данило говорив промову у монастирі святого Пантелеймона у Шипинцях.

За лічені хвилини ця фраза була вихоплена, змонтована і викинута в ефіри.

Швидко  рознеслася по соцмережах в Україні та за кордонами. Ніби людина, яка це робила ходила за Данилом і збирала та записувала все для того, щоби скомпроментувати його, ПЦУ, Україну.
А далі над нею почалися великі дискусії і почали чубитися між собою українці, хто більше любить Бога, ПЦУ, хто більше любить Україну.
Враз всі забули про те, що збоку є московська російська церква з Онуфрієм. Вона насміхається над тим, як їй вдалося посварити між собою, збити лобами українців.
Що тільки про митрополита Данила не говорили?! І що він галичанин, старий та нерозумний, непатріотичний. Це неправда Данило – патріот. Тому росія біситься і її спецслужби творять троюду між українцями.
Але це вже не допоможе Україна переможе…

peredplata