Що чекає на голову Чернівецької облради Бойка

Минулого четверга “Володар ЧАСУ” подав інформацію про те, що перший заступник голови Чернівецької обласної ради Гуйтор підписав відрядження двом обласним депутатам на виїзд за кордон, один із депутатів був Іван Мунтян. Аби не підписувати відрядження, за нашими міркуваннями, голова обласної ради Бойко пішов у відрядження на цей день. Мовляв, нехай Гуйтор несе відповідальність, якщо щось станеться. Таким чином він прагнув позбутися конкурента на випадок оголошення недовіри голові.
Але не так сталося, як Бойкові гадалося. Оба депутати повернулися вчасно, та ще й з хорошими новинами. У Румунії були зустрічі з кількома міністрами і, як з’ясувалося, Мунтян користується там повагою і авторитетом саме серед урядових кіл Румунії.
Завдяки цьому йому вдалося чимало добра зробити для Буковини і України.
Останнім часом чимало гуманітарної допомоги надається нам саме через те, що довіряють Мунтяну. І найголовніше, через кілька днів ми будемо свідками відкриття ще одного серйозного пункту пропуску на кордоні України з Румунією. А чимала заслуга у цьому, також Івана Мунтяна. Отож, таким чином, Гуйтор і Мунтян виграли, а Бойко в черговий раз програв.
Що чекає на Бойка надалі – ЧАС покаже.

peredplata