Сухо і фактами

Марія Барабаш:
За 10 фактів я поясню вам, чому корупційні шляхи при закупівлі турецьких курточок для ЗСУ ведуть напряму до Андрія Єрмака.
Давайте сухо і по фактам:
1. у 2022 році МО саботує завчасне виготовлення теплих курток для ЗСУ. Дотягує до того моменту, коли потрібно буде купити їх в екстреному порядку.
2. знаходить турецьку фірму “Vector avia”, яку дивним чином заснували два українця Олександр Касай та Роман Плетньов.
3. Міністерство оборони дає 100% аванс – 30 млн доларів на закупівлю турецьких курток.
4. за турецькими інвойсами куртки літні та коштують 28 доларів за одиницю, в Україні літні куртки вже стають зимовими та коштують 86 доларів.
5. на засіданні Антикорупційного комітету Верховної Ради України заступник міністра оборони Денис Шарапов відверто бреше та намагається продемонструвати куртку, яка не має відношення до корупційної партії.
5. виявляється, що Олександр Касай – це племінник народного депутата від Слуги народу Геннадія Касая. Члена комітету з питань оборони та розвідки.
6. Андрій Єрмак і Денис Шарапов були бізнес-партнерами в ТОВ “Медійна група Європейського партнерства”.
7. Єрмак Андрій Борисович та Миленька Світлана Іванівна (1947 р.н., м. Київ) заснували ТОВ “М.Є.П.”, яким керував Єрмак Борис Михайлович (батько).
8. Світлана Миленька має сина на ім’я Миленький Владислав Миколайович (1970 р.н., м. Київ), дружиною якого є Миленька Наталія Іванівна (1970 р.н., м. Київ).
9. Наталія Миленька заснувала ТОВ “КИЙЕНЕРГОІНВЕСТ” разом з людиною на ім’я Плетньов Роман Вікторович (1974 р.н., м. Запоріжжя).
10. Роман Плетньов заснував турецьку фірму “Vector avia”, яка поставляла за контрактом від МО турецькі куртки.
Одним словом СУКИ!

peredplata