ОПЗЖ і Слуги народу обкрадають профспілки

Друзі, багато хто не хоче вірити у “велику дружбу” між опзж і слугами народу. Кажуть, що такий цинізм неможливий під час війни. Ні можливий. Наводжу конкретний приклад.
Парламентська ТСК з питань розслідувань можливих порушень з гуманітарною допомогою (Постанова 2603-IX). Із 9 членів комісії – 7 слуг народу та 2 путінолюби із опзж. Жодного “стороннього”. Класична схема.
Таку неприховану дружбу можна пояснити ще й тим, що за нейтральною назвою Комісії заховали багатомільярдну схему дерибану майна. Як представник Федерації профспілок у Верховній Раді знаю цю проблему дуже детально. Майно профспілок – це чисельні санаторії, профілакторії і будинки відпочинку. Врешті, це Будинок профспілок на Майдані. Йдеться, без перебільшення, про мільярди гривень.
Спочатку це майно хотіли “віджати” Табачник і Янукович, але не встигли. Зараз знову, під шумок, розписали схему передачі майна профспілок державі, прикриваючись внутрішньо переміщеними особами.
Не вийде. Звернулися з офіційним листом до Голови парламентської з тим, щоб включити мене до складу цієї комісії. Ніяких “своїх” ТСК і деребанів. Все буде публічно, голосно і з наслідками для всіх.
Сергій Рудик, народний депутат України
 
 
 
 
 
 

peredplata