Чернівецька область в числі п’яти областей, які відповідають “помаранчевому” рівню епіднебезпеки

Згідно з даними Міністерства охорони здоров’я, станом на неділю, 3 жовтня, 5 областей відповідають “помаранчевому” рівню епідемічної небезпеки, всі інші регіони – “жовтому”.

Про це свідчать дані Міністерства охорони здоров’я, передають Українські Новини.

“Помаранчевому” рівню епіднебезпеки відповідають Запорізька, Рівненська, Сумська, Харківська і Чернівецька області.

Як повідомляли Українськi Новини, станом на п’ятницю, 1 жовтня, лише Чернівецька область відповідала “помаранчевому” рівню епідемічної небезпеки, всі інші регіони – “жовтому”.

2 жовтня, кількість виявлених випадків захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19 в Україні збільшилася на 7 967 до 2 455 189, кількість померлих від захворювання – на 126 осіб до 56 775, при цьому за добу кількість нових випадків знизилася на 32,5%, нових летальних – на 37,9%.

Раніше повідомлялося про те, що в Міністерстві охорони здоров’я розповіли, чи будуть зупиняти транспорт у разі посилення карантину.

Також головний санлікар України заявив, що локдаун неминучий.

Нагадаємо, що станом на 2 жовтня на Буковині офіційно підтверджено 462 випадки зараження коронавірусом. Усього лабораторний центр зробив 1890 ПЛР-досліджень та 1104 експрес-тести. Про це повідомив голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук.

Таким чином, загальна чисельність інфікованих в області від першого встановленого випадку складає 90547 осіб.

Ще 192 буковинців здолали COVID-19. Цю недугу зуміли побороти вже 81938 наших краян.

peredplata