Варшава закликає Зеленського не слухати поганих порад деяких своїх радників

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя: 
-Варшава закликає Зеленського не слухати поганих порад деяких своїх радників і пропонує конструктивний діалог та примирення
“Напевно, в оточенні президента Володимира Зеленського є люди, які просто дають йому погані поради”, – заявив керівник офісу з питань міжнародної політики в адміністрації польського президента Марчин Пшидач в ефірі польського радіо Radio ZET.
Він додав, що розрив будь-якого партнерства з союзниками не буде в інтересах ані України, ані Польщі.
Під час візиту до Нью-Йорка мала відбутися зустріч президентів Польщі та України, але цього не сталося. Пшидач запевнив, що польська сторона відкрита до переговорів: “Якщо буде конструктивний підхід, ми не виключаємо контактів на найвищому рівні”.
Він запевнив, що Польща не хоче загострювати і без того напружену ситуацію на лінії Варшава-Київ. “Переговори повинні привести до конструктивних висновків, по-друге, ми не повинні довести до загострення мови. З українського боку вже було сказано дуже багато”, – зазначив Пшидач.
Він запевнив, що веде переговори з найближчим оточенням президента Зеленського, а громадськість буде поінформована про рішення у цій справі. За його словами, контакти у Варшаві та Києві спрямовані на якнайшвидше вирішення проблемних питань.
На зображенні може бути: одна або кілька осіб
 
 
 
 
 
 
 
 
 

peredplata