Лідери країн ЄС закликають дати Україні більше озброєнь!

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-Бо якщо Україна не переможе, то наступними будуть країни ЄС і НАТО. І ці заклики вже починають набивати оскому. Хто й кого закликає? Прем’єрка Італії Джорджія Мелоні закликає канцлера Німеччини Олава Шольца. Олав Шольц закликає президента Франції Еммануеля Макрона, а Еммануель Макрон, у свою чергу, закликає Джорджію Мелоні… Лідери держав Балтії закликають усіх підряд. І навіть кандидат у президенти США Ніккі Хейлі також усіх закликає підтримати Україну. Коло замкнулось. Усі ці голоси злились у єдиний монотонний хор. Тільки таке враження, що навіть самі хористи вже не чують один-одного, бо усі вони знаходяться на сцені, а зала слухачів і глядачів залишилась зовсім порожня.
З хороших новин – тішусь, що понад 200 українських воїнів повернулись з російського полону додому в Україну! Для багатьох ця радість омита солоними й гіркими сльозами.
Якась там тяганина з “Квартал 95” – це зовсім не моє. Усім цим контингентом: “акторами”, “режисерами”, “сценаристами” і глядачами повинні б зайнятися психіатри, психотерапевти та інші лікарі спорідненого фаху. Їх діагнози вже давно усім відомі: ідіотизм, кретинізм, дебілізм… та інші ментальні розлади…
Хороші новини з Криму. Кажуть, що під час ударів помсти по Севастополю зaгинув начальник генштабу РФ Герасимов. Але інформація потребує ретельної перевірки і підтвердження часом.
Поблизу Євпаторії було вражено російську військову базу сил ППО.
У Челябінську українські військові спалили російський винищувач “Су-34”
І гарний “нежданчик” прилетів з Москви. Кілька великих районів російської столиці: Бибірове, Алтуф`єве, Ліанозове, Отрадне залишились цілком без елктрики, опалення і води… А на вулиці – 25°!
UPD! Вночі загорілася ще одна підстанція на півночі Москви, врезультаті будинки у Відрадному, Бібіревe, a також Північне та Південне Медведкове залишилися без світла та опалення.
Як вчили нac батьтьки в дитинстві: не хочете розуміти – будете відчувати!

peredplata