Крістофер Каволі хоче запросити генерала Валерія Залужного на посаду при Штабі Верховного головнокомандувача Ооб`єднаних збройних сил НАТО

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-Сьогодні п`ятниця…
Після роботи заїхав у паб при НАТО (NATO HQ STAFF CENTRE). По п`ятницях там завжди повно, до холєри військових офіцерів, чиновників НАТО, журналістів, дипломатів. Хляють пиво, грають в боулінг, жартують, говорять про все на світі.
Звісно! Тема звільнення генерала армії України Валерія Залужного була не останньою в тамтешньому товаристві. І не лише у мене виникло питання куди подасться і що в майбутньому робитиме Валерій Залужний? Рішення Зеленського і його нашіптувачів однозначно розцінюється тут як нерузумне і як ознака слабкості особисто Зеленського. Головна ціль ОП, це коли буде перемога, то вона буде вже без заслуг Залужного у майбутній перемозі. Тут усі прекрасно розуміють цю комбінацію – відставити подалі Залужного від лаврів перемоги.
Хтось із товариства сказав, що Верховний головнокомандувач Об’єднаних збройних сил НАТО в Європі Крістофер Каволі хоче запросити генерала Валерія Залужного на штатну посаду головного радника при Штабі Верховного головнокомандувача Ооб`єднаних збройних сил НАТО в Європі (Supreme Headquarters Allied Powers Europe, SHAPE) — центральний штаб збройних сил НАТО в Європі.
Якщо це правда – думаю, це було б чудово і для Залужного, і для України.

peredplata