Ого, якого лементу на цілий світ наробив Емануель Макрон!

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя: 
-Слідом за Естонією ідею про залучення західних військ у обороні України проти Росії підтримали Нідерланди. Причому, не на політичному рівні, а на військовому.
Начальник нідерландського штабу оборони генерал Онно Ейхельсхайм, коментуючи слова французького лідера Еммануеля Макрона, який допустив можливість відправлення військ НАТО до України, також не виключає можливість відправки військ Альрянсу до України, але при цьому генерал Онно Ейхельсхайм вважає, що зараз ще “не час говорити про такий сценарій”.
Цитує слова нідерландського генерала видання NL Times:
За словами генерала Ейхельсхайма, “необхідно тримати відкритими усі варіанти, щоб подивитися, як краще надати допомогу Україні”. Нідерландські військові могли б прибути до України у складі військ Північноатлантичного альянсу (НАТО) або в рамках союзу із 10-15 країн, допустив генерал. При цьому він наголошує, що на сьогоднішній день є інші варіанти підтримки Києва, включаючи постачання озброєння. “Є інші варіанти, крім того, щоб уже думати про передислокацію в Україну військових у формах країн НАТО”, – сказав начальник штабу, генерал Онно Ейхельсхайм.

peredplata