У Литві скасували концерт італійського співака Пупо, який виступав у Москві

Виконавець з Італії Енцо Гінацці, який виступає під псевдонімом Пупо повинен був дати концерт у литовському місті Шяуляї. Але з’ясувалося, що менш ніж тиждень тому він співав у Москві.

Про це, зокрема, повідомляє литовське видання Delfi. Зазначається, що 26 березня Пупо мав виступити в рамках шоу Legacy Inn у місті Шяуляї. Чому саме виступ італійця скасовано пояснив директор «Шяуляй Арени» Ренатас Начаюс.

«У нас є гарна новина для всіх, кому не байдужа російська агресія в Україні. Щойно ми отримали запевнення від організатора заходу “Legacy Inn”, що на спільному концерті трьох груп у Шяуляї Енцо Гінацці-Пупо, який виступав кілька днів тому у Кремлі, замінить інший артист. Таким чином, організатор збереже запланований формат заходу: три виконавці в одному концерті. Як планується, на сцену вийдуть дві музичні легенди — австрійська “Joy” та італійська “Gazebo”. І замість Пупо із сумнівною репутацією глядачі побачать іншого виконавця, з яким, за словами організатора, зараз ведуться переговори та остаточні узгодження.Ми щиро раді і вітаємо рішення готелю Legacy Inn закрити ворота в Литву для проросійських діячів», — сказав Начаюс журналістам.

У Delfi пишуть, що після того, як стало відомо, що Пупо кілька днів тому виступав у Кремлі, його візит до Литви розцінюють як можливу інформаційну атаку проти країни.

«Ми не хочемо пускати Пупо на арену, таким артистам не місце на нашій сцені», — йдеться в офіційній заяві.

peredplata