На Буковині зникає Укрпошта разом з поштарями

Україну знищують зумисно ніби друзі, а не вороги.

Пам’ятаєте, був період, коли керувати Укрпоштою приїхав чоловік з Америки. Казали, що такий великий менеджер, хоч під образи його клади. І що йому треба по 2 млн грн платити щомісяця. Навіть більше. Це був Смілянський. І платили йому по 2 млн грн щомісяця, бо великий менеджер. Він про себе такий світ пускав по Україні. А з’ясувалось, цей “великий менеджер” наробив так, що Укрпошта зникла як державна структура, як взагалі структура. А менеджерство його зводилось до того, що він обдирав до решти простих листонош, простих працівників Укрпошти. Вони зарплату мали по дві-три тисячі грн тоді, коли Смілянський собі платив по 2 млн.
У Чернівцях завжди у повазі були поштарі. Колись, ще за старої Австрії, збудували великий будинок пошти на вул. Поштовій. А коли приходив поштар у село чи в хату, то було свято для людей. Бо це поважна людина була. Це державна людина була. А тепер у кого Смілянський перетворив українських поштарів?..
Саме з Чернівецької пошти якимось чином у часи Другої світової війни було зламано коди підводних човнів Німеччини. Ця операція називалася enigma.
Таким чином поштарі Чернівців вплинули на хід Другої світової війни.
А тепер пошта зникає. У селах нема ні поштарів, ні відділень Укрпошти. А з головної будівлі у Чернівцях вже півроку як вийшов Цюпак, керівник і заступники його, виходять всі люди.
А натомість – навпроти державної пошти з’явилася приватна Нова пошта. Чи не за це отримував по 2 млн той великий менеджер, щоб продати державну структуру іншій приватній структурі?..
Невже не буде покараним злодій, який вкрав пошту у людей?
Сподіваюся, що українська держава дасть цьому факту оцінку і покарає злодія законно, справедливо, жорстоко.

Післямова. Поки Смілянський крав у людей пошту, з’ясувалося, що приміщення ТЦК на території Чернівецької області не належать державі.
Аби не було спокуси цей факт використовувати для власних потреб і власної броні, Чернівецька обласна військова адміністрація подала запит до обласної ради, аби ці приміщення передали у власність держави.
Завтра буде сесія щодо цього питання.
А як буде, ЧАС покаже…

peredplata