Справа Волощука: які наслідки

І щодо втікача Волощука тема буде продовжуватися до того часу, поки ми не зрозуміємо, коли, звідки І куди це все заведе містечкову владу, партію СН, депутатів Чернівецької області, місцевих сепарів і колаборантів…

А з іншого боку, розслідування повинно показати, чи можлива в такій ситуації співпраця з іноземними спецслужбами. наприклад, росії. адже керівник відділу міжнародних зв’язків обласної ради, напевно, був допущений і до державної таємниці.

 До речі, якщо він був допущений до державної таємниці, то правоохоронні органи України повинні негайно звернутися до Інтерполу з проханням про затримання його на будь-якій точці земної кулі і екстрадиції в Україну. незважаючи на те, чи громадянин він тепер України чи ні. 

І, насамкінець, за таких умов все керівництво обласної ради вже повинно подати у відставку, місцева організація партії “Слуга народу” повинна бути ліквідована, фракція СН в облраді розпущена. А ті, хто сприяв, допускав і діяв проти України у час військового стану, в час війни, повинні бути розстріляні як шпигуни і вороги народу.

А як буде насправді, ЧАС покаже.

peredplata