У Кіцмані керує колишній регіонал, комуніст, рухівець, аграрій… і робить усе, що йому заманеться

Володар “ЧАСУ” змушений повернутися до Кіцманя.

Пам’ятаєте, ще півроку тому були скандали у мерії, коли в Кіцмані знімали заступників голови і казали, що всі гроші від їхніх зарплат підуть на Збройні сили України. Тепер заступників повернули і ніякі гроші нікуда не послали.

Але найголовніше у цій історії – це посаду дали старому бувалому регіоналу, комуністу, рухівцю, українцю, аграрію, зеленому, сірому, синьому, голобому, рожевому, червоному – Косару. Він став завідуючим відділом і взяв собі високу зарплату і керує Кіцманем, керує мером Булегою і всіма кіцманчанами, разом з шипинчанами.

Кажуть люди, що він мольфар. І має дідька в кишені. Якщо дідько – це Булега, то правду кажуть люди.
У нього навіть зарплата у деякій місяці буває 66666 грн. Це дідче число у дідьчого чоловіка.
Недавно Косар появився у Шведа в Брусниці у санаторії та рекламу робить йому.
І взагалі, він робить собі, що хоче і думає, що все йому з рук зійде.

Останніми днями його упіймали на тому, що Косар через свій відділ проводить тендери по ремонтних роботах у школах. На ті ремонтні роботи, які коштують наприклад 500 000, чомусь Косар приводить бригади з Заставни, які беруть 700 000 . Тут уже не я , а прокурор повинен займатися.
Ні кіцманчани, ні їхні депутати не витримують уже цинічного нахабства Косара. На сесії міськради будуть ставити питання про дострокове припинення повноважень Косара. Гнатимуть його до Заставни.
А що буде ЧАС покаже 14 червня.
Чекаємо…

peredplata