Про напівкорупційні чи можливо навіть повністю корупційні схеми сім’ї Угренюків з Буковини

Про напівкорупційні чи можливо навіть повністю корупційні схеми сім’ї Угренюків у Мамаївській сільській раді вже ходять легенди.
Нас звинуватили в тому, що ми перший матеріал про це видали трохи давнім часом. То ми повідомляємо, що потихеньку будемо приходити до теперішніх часів. І будемо подавати матеріали про кожний рік. Про те, що робили Угренюки у Мамаївцях і навколишніх селах. І саме це підтверджує системну схему збагачення і, напевне, все-таки корупції.

Отож, коли почалася війна і добровольці пішли на фронт захищати Україну ті, хто залишився на місці, напевне, побачили, що є можливість в цей час нажитися і саме у 2022 році у декларації депутата Віталія Угренюка появилися нові земельні ділянки і то багато.

Я не знаю скільки чоловікові треба, напевне, йому треба і треба. Бо він на жінку записав як мінімум чотири земельні ділянки у Мамаївській громаді. І саме ці земельні ділянки що характерно під час війни були передані сім’ї. Тож не мені розбиратися в цьому а прокурорам. Бо є питання: як могли під час війни провести такі схеми у Мамаївцях. А це була осінь 2022 року, коли Україна стікала кров’ю, у Мамаївцях Угренюк отримував земельні ділянки.

 

що буде далі Час покаже

peredplata