Нардеп від Чернівецької області Папієв кинув виклик президенту Зеленському

Саме в день Незалежності України президент України Зеленський підписав указ про заборону російської церкви на території України. Тобто про заборону УПЦ московського патріархату. А в тому, що московські попи, які діяли легально на території України від імені руського мира від імені Путіна і Кирила, стали зараз поза законом. Вони відтепер, напевно перейдуть на нелегальний спосіб боротьби з Україною. І тому треба бути уважним.

 А тим часом з’ясувалося, хто у верховній раді України такий же самий агент путіна, росії, Кирила, як і московські попи.

Від Чернівецької області – це Михайло Папієв, який проголосував проти заборони руського міра, руської церкви, проти заборони руських шпигунів і адептів Путіна. І тим самим Михайло Папієв кинув виклик президентові. Бо президент сам особисто просив його і всіх депутатів стати українськими патріотами та проголосувати за заборону секти ФСБ в Україні. А відтепер чи простить Зеленський Папієву? 

Адже депутат кинув виклик президентові і Україні.

 І чим це все закінчиться, яким чином буде відповідати за відкриту антиукраїнську позицію Папієва Василь Козак з Сокирян, друг, товариш і ледь не рідний брат Папієва та Олексій Бойко ставленик партії регіонів на голову Чернівецької обласної ради, ЧАС покаже.

Тож будьмо уважні: московській гідрі на Буковині ще треба рубати не одну голову.

peredplata

Залишити відповідь