Війна в Україні і дві “шпигунські” історії

Наш власний  кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-Війна в Україні і дві “шпигунські” історії, які кардинально вплинуть на подальші стосунки між президентом України Володимиром Зеленським та генсеком ООН Антоніу Гутерришом і канцлером Німеччини Олавом Шольцем…
Насамперед хочу відзначити, що президент України не відвідує зустрічі міністрів оборони у форматі “Рамштайн”. А цього разу Володимир Зеленський особисто прибув на американську базу в ФРН і… деякі союзники України передали прямо в руки президенту України копії і зміст таємних переговорів між генеральним секретарем ООН Антоніу Гутеррешом і главою МЗС Росії Сєргеєм Лавровим. Йшлося про лобіювання Антоніу Гутерришем відкриття десь на Заході, або в Латинській Америці фейкового банку, який би міг встановити контати через систему SWIFT з “Россельхозбанком” і таким чином відновити фінансові транзакції із західними партнерами в обхiд санкцій ЄС і США.
Аби така важлива інформація не обійшла увагу світової громадськості – журналісти німецького видання Bild “злили” листування голови ООН та путінського глави МЗС Лаврова в усі можливі західні ЗМІ.
Другою крупною “рибиною”, яку передали Володимиру Зеленському західні спецслужби, стали таємні переговори між канцлером Німеччини Олавом Шольцем і президентом РФ Владіміром Путіним. Кремль намагається вплинути на Олава Шольца і делегувати його у якості “голуба миру” для початку переговорів між Києвом і Москвою на основі останніх “Мінських домовленостей” – тобто Донбас і Крим залишається в сфері РФ, як це було до 2022 рокy.
І тут у пригоді для України знову стала прем`єрка Італії Джорджія Мелонi, яка запросила Володимира Зеленського взяти участь у міжнародному форумі “Амброзетті”. І там, не називаючи імен та не тицяючи пальцем в Олава Шольца президент України заявив, що про жодні мирні переговори з Росією у “Мінському” і “Стамбульському” форматах не може бути й мови. Приймається виключно “Українська формула миру”.
Після таких “вибухонебезпечних” подарунків президент України, комплексно оцінивши ситуацію, вирішив “грати” на випередження і y світові ЗМІ було “злито” новий план Києва щодо завершення війни в Україні до кінця 2024 року, але на українсьських умовах. Володимир Зеленський закликає усіх лідерів світу натиснути на Кремль і Владіміра Путіна, аби вони вивели усі свої окупаціїні війська з території України.
До кінця 2024 року Київ планує провести ще один Глобальний саміт миру, але вже за участю представників із РФ. Головна мета плану полягає в тому, щоб змусити якнайбільше країн світу “перейти” на бік Києва і цим чинити політичний тиск на Росію. Київ уже намагається вийти на зв’язок з Пекіном та Делі, але ті, на жаль, неохоче бажають допомагати Києву, щоб чинити тиск на Москву.

peredplata

Залишити відповідь