Ексдепутат Чернівецької міськради, якого звинувачували у підкупі виборців, відсудив за моральні страждання 750 тисяч гривень

Ростислав Білик, якого обвинувачували в підкупі виборців (на студентських дільницях) на виборах 2015 року, про викриття якого так завзято рапортували сам міністр внутрішніх справ і нардепи, відсудив за моральні страждання 750 тис грн.
Як пригадуєте, справа тягнулась з 2015 року і, думається, “завдяки” низькій кваліфікації обвинувачення, ненаполегливості, а також “найсправедливішому” суду, хорошому захисту, він був в 2023 році виправданий, при тому, що свідки вказували на нього, і не один…
Білик хотів мільйон за те, що “зазнав фізичних та душевних страждань, оскільки постійно перебував у стресовому стані, погано спав вночі, що призвело до погіршення стану здоров`я, а також протягом тривалого часу був змушений постійно думати про свій захист від пред`явленого обвинувачення”.
Посилаючись також на те, що і ми з вами про нього не забували.
І от найсправедливіший Першотравневий суд (суддя Піхало Н.В.) вирішив, що той настраждав на чверть менше, а саме на 750 тисяч гривень.
Нагадаю, справу Папієва теж закрили, бо завзяті працівники ДБР, яким відфутболили справу з прокуратури, нічого не знайшли. Думаю, може він теж подасть ще на нас за моральні страждання?
Отак ми з вами ще й будемо платити за ці “страждання”… якось геть немає віри в те, що прокуратура, поліція нормально підготується для апеляції і чи взагалі буде подавати.
І починаєш вже на зелене вірити, що червоне(
Публічний розголос вже не знаю, чи на щось впливає. І чи взагалі щось хороше варто очікувати від нашої системи (
Надія Вірна
 
 
 
 

peredplata

Залишити відповідь