Провокація на тему ВИШИВАНКИ

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає:

-Я в шоці! Це ж якою треба бути падлюкою, вигадати і поширювати фейковий мем, що буцімто дітям заборонили йти до школи на свято “Першого дзвінка” у вишиванках?

Дебіли, ану но покажіть указ президента про цю “заборону”. А не ісгує такого указу, і не існує таких вказівок ані від президента, ані від Кабміну, ані від Офісу президента.

Ця деза з’явилася позавчора у Твітері. Причому твіт був написаний російською мовою. Я навіть не надав жодного значення цій дурній вигадці. Bирішив, що то чергова дешева інформаційна провокація роспропаганди. Не міг подумати і повірити, що на цю дешеву дезу клюнуть сотні тисяч українців. Учора від обуренням щодо цієї “заборони” вже палав увесь інтернет.

Bважаю цю інформаційну провокацію підривною діяльністю, спрямовану на розпалюванна ворожнечі і розкол українського суспільства, а також на дискредитацію нової влади в Україні. Ботоферми Порошенка і МінСтеця переходять усі дозволені межі. Тому, переконаний, що СБУ повинна нарешті впритул зайнятися питанням вирахування і нейтралізації цієї токсичної антиукраїнської мережі інформаційних провокаторів.

І не треба тут кивати на свободу слова і демократію. Те чим займаються ботоферми Порошенка і МінСтеця нічого спільного зі свободою слова не мають. Це елемент гібридної війни, який спрямований проти України і українського суспільства.

СБУ, що думаєте з цього приводу?

peredplata