.Перший заступник ОП зізнався, що ходить до храму Російської Церкви в Україні

Перший заступник голови офісу президента Сергій Трофімов, який уже відзначився заявою про перевірку “незаконної перереєстрації” храмів РПЦвУ, зізнався, що і сам ходить до храму Російської Церкви в Україні.

Про це Трофімов сказав після представлення нового очільника Чернівецької ОДА Сергія Осачука, яке відбулось 25 листопада.

На запитання журналістки Галини Єреміци, чи він “відвідує храм Московського Патріархату, як і голова СБУ”, той коротко відповів: “Так”.

“Як в Україні може розвиватися справжня Українська Церква – Православна Церква України, якщо при владі такі “патріоти”?” – запитує Єреміца у публікації у Facebook.

“І за моєю інсайдерською інформацією, Сергій Трофімов після закритої наради з силовиками поїхав у Банчени – в осередок “руського міра” на Буковині. Це на голову не налазить”, – додала вона.

Нагадаємо, раніше голова СБУ Іван Баканов зізнався, що є вірянином Російської Церкви. “Ходжу до Свято-Введенського монастиря. Цей храм належить до Московського Патріархату, якого насправді не існує і який вигадали політики для поділу на своїх і чужих, цинічно використовуючи віру в політичних ігрищах”, – заявив Баканов у нещодавньому інтерв’ю.

http://religionpravda.com.ua/2019/11/28/Перший-заступник-ОП-зізнався-що-ходит/?fbclid=IwAR2kurnSxiu5sKNsUov7IetnaP4bzJwuIxyOsyUusrfxsuS-tZnHB9G3KgI

 

 
 
 

peredplata