Володимир Омелян: Пам’ятайте – на чолі держави не лідер, а некомпетентна людина з відвертим комплексом меншовартості перед Москвою

Офіс Президента України анонсував вечірнє відеозвернення Президента України щодо збиття українського авіалайнеру в небі поруч з Тегераном.

Просто пам’ятайте:

– в час кризи керівництво держави, окрім Прем’єр-міністра, було поголовно відсутнє в Україні і відпочивало на найдорожчих курортах світу.

 

– Президент повернувся в Україну лише через добу після авіакатастрофи. Вірогідно, в Омані його затримали термінові консультації з московськими емісарами.

– він брехав про робочу поїздку в Оман, це був банальний відпочинок. На пляжі він думав точно не про загиблих українців на фронті чи в авіатрощі.

– Уряд замість діяти за процедурою, перший день створював потішні «оперативні штаби» з силовиків. Правохоронні органи розслідували вину екіпажу.

– незважаючи на публічні заяви керівників провідних західних держав-наших союзників, позицію авіа експертів і фахівців, Президент України вперто відмовлявся визнавати факт зовнішнього втручання (ракета, дрон, вибухівка), що спричинило загибель авіалайнера.

– його позиція не змінилася і після передачі американською стороною доказів вини іранських військових.

– станом на вечір вчора, Росія-Іран-Україна наполягали на вині екіпажу чи технічних проблемах нашого літака. США, Канада, Велика Британія, Австралія однозначно стверджували про його ураження системою ППО Ірану.

– лише після визнання самим Іраном власної вини – Зеленський змінив позицію.

Щоб він не розповідав, пам’ятайте – на чолі держави не лідер, а некомпетентна людина з відвертим комплексом меншовартості перед Москвою і всім московським. Сподіваюся, не зрадник, хоча, можливо, я просто наївний.

І, що найгірше, за 7 місяців ця людина так і не спромоглася сформувати бодай частково професійну команду.
А це вже трагічно.

Бо поки воно ще йде за інерцією – ще якось живемо, як тільки не дай Бог криза – не тільки їм, всім нам – кінець!

Enjoy the show!

П.С. Сподіваюся, відеозвернення почнеться словами: «Вибачте, екіпаж рейсу PS 752 Fly UIA, що в перші дні сумнівався у Вас…»

Volodymyr Omelyan

peredplata