Починається великий хаос на Буковині… «Слуги» проти рабів

Фото: Ратинський В’ячеслав/УНІАН

Партія «Слуга народу» напередодні своєї річниці заявила про себе на весь світ. І нічого доброго.

То президент наговорить щось такого, що купи не тримається. То хтось із депутатів зашкварить так, що Адольф Алоїзович у гробу перевертається.

А народ це все споживає і досі вважає Зеленського основним претендентом на президентство, а партія «Слуга народу» для нашого народу перетворюється на ведучу та спрямовуючу силу суспільства.

Отакої.

Рейтинги слуг котяться вниз

Минулого тижня центр Розумкова та СОЦІС провели соціологічні дослідження. Результат не на користь влади. Хоча вона поки що тримає першість в Україні.

Зокрема рейтинг Зеленського за 2 місяці впав на 2,7 % і за нього готові віддати голоси 25% українців.

На другому місці Юрій Бойко з ОПЗЖ – 15%.

На третьому – Петро Порошенко – 11%.

Якби у другий тур вийшов Порошенко з Зеленським, то президент сучасний виграв би від Петра Олексійовича з рахунком 41% проти 16%.

Котиться вниз разом з Зеленським і його партія «Слуга народу». Зараз за неї проголосували би 20,5% виборців. На другому місці ОПЗЖ – 14%, Європейська солідарність – 10% і ВО «Батьківщина» – 5,7%. Інші партії не долають 5-відсоткового бар’єру і не проходять у парламент.

Отож не зважаючи ні на які проколи, нерідко дебільні та провокативні вислови і дії Зеленського та його слуг ще досі мають силу в Україні.

До осені можуть її втратити.

Президент – в ударі (чи в угарі?)

Ні з того, ні з сего днями президент Зеленський записав якийсь дурний  ролик у соцмережах. Він активно критикував далекобійників. І насамкінець, чомусь назвав їх  «засранцями». Зараз дуже важко логічно процитував все, що сказав Зеленський про далекобійників, які їздять перенавантаженими дорогами України. Він сказав, що вони руйнують дороги, які коштують по 1 млн. доларів за кілометр. І уникають покарань. Президент каже:

«Хотєл би я вам сказать, что ви, хлопци, засранци… Ми всі чати знайдемо і вас знайдемо. І буде боляче!»

Отакої.

25 країв замість 27

Вітаючи з днем Конституції України президент звернувся до нації. Він сказав:

«Зараз я знаходжуся на Херсонщині. Це – чудовий і мальовничий край. І нам дуже пощастило. Бо у нашій країні таких (країв) 25…»

Тут не тільки помилка у цифрах, а й у політиці. Адже в Україні 27 адміністративно-територіальних одиниць (25 областей і 2 міста – Київ та Севастополь). Наші області Зеленський назвав «краями». Саме так на Росії називають їх. І він свідомо віддав РФ і Путіну Крим та Севастополь.

Що це? Зрада?! Чи дурість?!

ЧАС покаже.

Зародження фашизму у головах «слуг народу»

Народна депутатка і голова комітету ВРУ від «Слуги народу» Галина Третьякова заявила, що українці народжують дітей низької якості. Вона навіть завела мову про стерилізацію громадян без працевлаштування.

  • Той, хто хоче отримати якесь соціальне пособіє від держави, його треба стерилізувати, – сказала депутатка. – Ми отримуємо дітей дуже низької якості, які також сідають на публічні кошти.

Ця заява викликала шок не тільки в Україні, а й в усьому світі. Політичні опоненти вимагають позбавити її мандату, відкрити кримінальну справу та притягнути до криміналу. Хтось вважає, що висловлювання Третьякової тотожне з фашистськими ідеями – «євгеніки».

Але у партії «Слуга народу» чомусь не дають принципової оцінки подібному.

Живий труп – профспілки

На фоні «зашкварів» «слуги народу» прокинулися профспілки України. Вони вже спочивали у Бозі. Бо «школа комунізму», як раніше називали профспілки, вже зникла, а саме приміщення профспілок на Майдані Незалежності у Києві згоріло у полум’ї Революції гідності.

Зараз хтось дав команду їм прокинутися і вийти на вулиці. І вони вийшли.

У Чернівцях 17 профспілкових осіб під ОДА вивів 80-літній «профспілковий бог» з часів розвинутого і вмираючого соціалізму Володимир Шкварковський. Ці «живі трупи» ніби захищали права працівників. А насправді вони захищають власні інтереси, зарплати і теплі посадові місця.

Тому їхній протест – це «фількіна грамота» і ніякої відсічі „слугам” не дає.

Все в Україні перевернулося з ніг на голову.

Починається великий хаос…

Петро Кобевко

Євгеніка (вікіпедія) (від грец. εὐγενής — хорошого роду, знатний) — практика покращення духовного і фізичного здоров’я людини. Термін «євгеніка» запропонував у 1883 році видатний англійський вчений Френсіс Гальтон.

Початково євгеніка сприймалась як позитивне явище, гуманісти XVIII сторіччя розглядали цю практику як спосіб покращити тіло людини й уникнути страшних хвороб у майбутньому.

 Згодом була розвинута в нацистській Німеччині де була проголошена державною доктриною, хоч і набула дещо радикальних рис, через що значно почала асоціюватись із фашистською ідеологією.

 

peredplata