Порошенко чому не сидить?

У серйозного журналіста Юрія Луканова є хоббі: він пише політичні епіграми, які називаються козюльками за назвою першої такої його книжки, котра так і називалася – «Козюльки».

Потім була «Колода від Ющенка». А тепер ось він видав – «Янелох», де головним героєм є ясно хто і його зеленська команда.

Щоб здобути перемогу,

Треба яйця мать між ноги.

В президента Янелоха

Замість двох яєць Сивохо.

Там також є на «друга» Путіна:

Ніколи звичай не минеться,

Завжди на світі так було:

Коли стоїть, то @уєм зветься.

А як обвисне – так @уйлом.

Є і довші віршики, наприклад, «Не вбивай Зеленського, Марусю. Це заклик до підступної атошниці Марусі Звіробій відмовитися від своїх огидних планів убити президента. Він починається так:

«Хоч, Марусю, ти й з великим понтом

Все ж погрозу заховай свою гнилу.

Поки ти відсиділась на фронті,

Мужньо з Путіним боровся він в тилу».

Книжка має кишеньковий формат. Ціна її 50 гривень. Крім того, можете придбати примірник моєї попередньої книжки “Колода від Ющенка” за 15 гривень. Останнім часом замовляють навіть «Козюльки». Зважаючи на те, що їх залишилося всього лише пару десятків примірників і вони вже раритет, то їхможна купити за 100 грн.

Бажаючі напишіть мені на мою електронну пошту vonakul@gmail.com у віконці “тема” запишіть “Янелох”. Там вкажіть: 1. Хочете ви одну чи й попередні книжки «Колода від Ющенка» і «Козюльки» так само. 2. Номер Нової пошти 3. Номер вого мобільного телефону й ім’я. 4. Чи підписувати вам книжку? Попереджаю: почерк у мене жахливий. З цим нічого не можна зробити:( 5. Пропоную вибрати варіант оплати: або післяплатою, але це на 2 відсотка дорожче, плюс 20 грн за переказ грошей, або на мою картку в Приваті: 5169330517435639 .Доставка за рахунок отримувача. Членам КПСС на 50 відсотків дорожче:))Наголошую: писати на електронну пошту. Це не примха. Просто дуже складно контролювати замовлення з кількох джерел.

Відео зняв Лука-Олександр Луканов.

peredplata