“Є така людина, яка врятує Чернівці”. Чернівчани почали збір підписів на підтримку Василя Максим’юка, як кандидата на посаду Чернівецького міського голови

Вже нікого не дивує те, що місто і люди у Чернівцях готуються до виборів мера та депутатів 25 жовтня. Почалася вкликі гони. Появилися перші соціологічні заміри. Людей здивувало й обурило те що на посаду міського голови жодного разу не звучить прізвище активного депутата, голову фракції ЕС, ветерана війни на Донбасі Василя Максим”юка. Хтось вважає, що його спеціально замовчубть, хтось відверто йому шкодить. Бо Василь Сидорович зараз один із тих, хто може і повинен посісти місце голови у Чернівцях.

Тому небайдужі міські підприємці вирішили не чекати “з моря погоди”, а ініціювали збір підписів за те, аби Василь Максимюк балотувався на мера і виграв вибори 25 жовтня. Вони не тільки впевнені у перемозі цього кандидата, а й зобов”язуються всіма засобами йому допомогти. 

БО ТАКИ НАСПРАВДІ – НАБРИДЛО!

До складу ініціативної групи, яка організувала збір підписів на підтримку Василя Максим’юка увійшли  Олег Богданов,  Валентина Філіпчук,  Юрій Стратічук.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

peredplata