Волинська комедія. Хотіли крутий вестерн. Але вийшло схоже на бюджетний водевіль.

 
Сергій Костинський:
Подивився як насправді затримували «терориста» в Луцьку. Стало соромно за державу. В який же балаган перетворюють мою країну Зеленський, Аваков, Баканов та інші.
Цікаві які заручники!
Олена Кущ: Місцеві жителі впізнали в заручниках пенсіонерів МВС.
– А самі місцеві поліцейські напередодні радили своїм родичам не їхати зранку в центр, бо будуть якісь навчання.
Galina_W_:
А взагалі то дивно, що ніхто навіть не довідався прізвищ т.з. заложників, не було схвильованих родичів. Всі, як один спокійно повиходили з рюкзаками. Наче спеціально готувались.
Папа Стифлера:
13 человек “освободили”. Все взрослые, у всех есть телефоны.
Вопрос! Где фото/видео из автобуса? Где душещипательные истории в фб, телегах и прочих инстаграммах? Где, наконец, ИНТЕРВЬЮ, нашим дорогим и не очень журналистам?

– Журналисты, кстати, третий день ищут контакты заложников:

facebook.com/mariana.metelska#!/story.php?story_fbid=3131232943627944&id=100002238083106
Жанна:
Якось необдумано було кидати світлошумову гранату під автобус при наявності інформації, що автобус заміновано і не всі заручники залишили небезпечне місце.
Киянка Руська:
Ага! Тож в автобусі – то теж свої були, як і невдалий терорист? Масовка. А поранений і покинутий напризволяще морпіх – то чужий, його спасати нетре.
Souls_save:
А в принципі для зелі нічого нового. Колись у 2014 у нас в Горлівці це створіння плясало перед терористами, а в цей час вбивали Рибака.
myrotvorets:
Зеленський вже більше року діями своїми показує, що життя солдат для нього – ніщо. За 14 місяців жодного разу не відвідав поранених воїнів навіть для галочки.
TEXTY.Org.Ua:
Історією з “терористом” “перекривають” події останніх днів на фронті: розстріл росіянами евак. групи, загибель медика, повільна смерть іншого військового, для порятунку якого Зеленський не доклав жодних зусиль.

peredplata