“Укрпошта” випускає нову поштову марку: що на ній буде зображено та де купити

“Укрпошта” з 28 червня вводить в обіг нову поштову марку “Українська Мрія”.

Про це повідомили у прес-службі “Укрпошти”.

Придбати марку тиражем у 3 млн штук можна буде у відділеннях “Укрпошти” або в онлайн-магазинах. До поштової марки випущено художній конверт та листівку. Також запланований продаж тематичного мерчу із зображенням марок.

Зазначається, що, як і раніше, діятимуть обмеження на кількість придбаних марок. Один клієнт може замовити на одне замовлення не більше двох маркових аркушів, п’ятьох конвертів та п’ятьох листівок.

В прес-службі додали, що погашення штемпелями “Перший день” відбудуться 28 червня в Києві та Гостомелі, а спецпогашення “Українська мрія” – у всіх філіях “Укрпошти”.

“Основою ескізів поштової марки “Українська Мрія”, конвертів, карток та штемпелів став малюнок одинадцятирічної Софії Кравчук із м. Любомль Волинської області, на якому найбільше повітряне судно летить до зірок та прикрашене рожевими квітами. Саме ця її робота стала призером всеукраїнського конкурсу малюнків та фотографій “Що для мене Україна?”, який відбувся минулого року в рамках відзначення 30-річчя Незалежності України”, – йдеться в повідомленні.

peredplata