У Чернівцях народилось 566 підприємців

З початку року в Чернівцях зареєстровано 566 новостворених основних платників податків. З них 181 юридична особа, 382 – підприємці та 3 адвокати.
Загалом на 1 вересня 2013 року на обліку в Державній податковій інспекції у м. Чернівцях перебуває 38073 суб’єкти господарювання, у тому числі 29611 – фізичних осіб-підприємців та 8462 – юридичні особи. Про це повідомляє інформаційно – комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях.

Немає жодних сумнівів, що підприємницька жилка у чернівчан передається генетично, тому народження офіційно зареєстрованих платників податків свідчить про підвищення рівня правової культури мешканців обласного центру.

Цьому сприяє і створення належних умов для ведення бізнесу в правовому полі. Зокрема, при реєстрації власної справи платникам більше не потрібно звертатися до органів Міндоходів для взяття на облік. Достатньо лише подати відповідні документи державному реєстратору. Крім того, відтепер спрощена й сама процедура реєстрації і проходить вона за принципом «єдиного вікна», що дозволило суттєво скоротити документообіг та час підприємців.

peredplata