“У нас держава не “по понятіям”, а по закону має бути”, – директор Машзаводу розлютився на владу

На сьогоднішній прес-конференції директор Чернівецького машзаводу Віктор Сідляр зробив крутий наїзд на голову Чернівецької обласної військової адміністрації Запаранюка і конкретно на Андрія Пишного, голову Нацбанку України.

Також, він не впустив можливості післати кілька гострих слів у бік депутатів від “Слуги народу” Лис і Божика. А також, розповів про те, яка погана і зовсім ніяка партія “Слуга народу”. Назвав ще її ”біда народу”.

Ми знаємо, що Сідляр просто так ніколи і нічого не говорить.

Або Сідляр щось знає і в області грядуть зміни, або таки дістали його так, що він не може терпіти.

Після такої прес-конференції зміни мусять бути.

Дай Боже, щоб вони були на користь області, людям і Україні.

peredplata

3 thoughts on ““У нас держава не “по понятіям”, а по закону має бути”, – директор Машзаводу розлютився на владу

  1. Дуже сподіваємося, що справедливість і закон переможе… А закон на боці Машзаводу!

  2. На жаль, комусь цінніше не принести користь регіону, розрубуючи вузли надуманих проблем, і тим самим покращуючи місцеву соціально-економічну ситуацію, а замість того запам’ятатися керівництву як такий що сидить на стільці рівно, не піднімає ніякі хвилі, не приносить жодного клопоту чи дискомфорту, приносить виключно хороші, святкові новини і як наслідок спробувати бути на посаді якомога довше, а там якось воно буде і сподіватися що бездіяльність та ніяковість забудеться.

  3. Правду сказав.Таке ставлення до флагмана машинобудування на Буковині геть не доречне у військових стан.Підприємство яке було найбільшим платником податків просто знищують.Ганьба місцевій владі

Comments are closed.