Бабакова нема? Хай живе Бабаков…

Кажуть, що злого ворога України Бабакова вже вигнали з Чернівецького обленерго. Але справа його живе та перемагає. Поки що.

Такий висновок можна зробити після пресконференції, яку дав директор ТОВ «Чернівецька обласна енергопостачальна компанія» Дмитро Красковський. Він спочатку скаржився на те, що ТОВ несе великі збитки (понад 800 млн гривень, – ред.). Коли приватна фірма збиткова, то вона розорюється. Але ТОВ «ЧОЕК» процвітає. Більше того, у час війни ще їй будуть платити 2,64 грн. за кВт/год. Що значно вище, ніж було.

Пам’ятаєте, президент Зеленський у серпні 2022 року казав і наказував не піднімати тарифи під час війни і ще 6 місяців після нашої Перемоги.

Ніхто нікого не почув. Тарифи підняті!

Окрім того, з’ясовується, ТОВ має таки безпосередні стосунки з АТ «Чернівціобленерго», яке ще донедавна було під ворогом, депутатом росії Бабаковим. І з ним та АТ навіть були і є грошові відносини. Бо ціна 2,64 грн. складається і з тарифу за розподіл електроенергії фірми Бабакова.

Невже українська компанія фінансує російського олігарха, який, у свою чергу, фінансує рашистську армію, яка вбиває людей і руйнує нашу Державу?!

 

peredplata