На Буковині відбудеться масштабний міжнародний бізнес-форум

6-7 липня 2023 року в м. Чернівці відбудеться Українсько-Румунсько-Молдовський бізнес-форум.
 
Мета форуму посилити тристороннє міжрегіональне співробітництво між Україною, Румунією та Республікою Молдова. Зокрема, налагодити зв’язки з міжнародними партнерами, розвинути взаємовигідне транскордонне співробітництво, обговорити актуальні теми торговельної кооперації між трьома державами, розвиток туризму.
Запрошуємо до участі представників підприємств, організацій, суб’єктів господарювання області, що зацікавлені у встановленні взаємовигідних контактів та участі у переговорах у форматі В2В із представниками румунського та молдовського бізнесу.
Це чудова можливість для просування ваших товарів і послуг на міжнародні ринки збуту!
 
Для участі необхідно зареєструватися за посиланням https://drr.cv.ua/forum/#register.
 
Довідково. Форум організовано Чернівецькою обласною державною адміністрацією, Чернівецька обласна рада, Чернівецька міська рада, Чернівецька торгово-промислова палата, Fundatia Scheherazade, Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України», Програмою розвитку ООН та партнерами в межах реалізації проєкту «Підтримка інклюзивного економічного розвитку в Україні шляхом поєднання експортної стратегії, регіонального розвитку та ЦСР» за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), який фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.
 

peredplata