Чому Trustee Plus має всі шанси стати кращою криптовалютною карткою у 2024 році

Після появи новини про те, що популярна біржа Бінанс припиняє підтримку Binance Card, безліч її учасників засмутилися. Більш того, тепер користувачі, які звикли сплачувати покупки криптокарткою, вимушені шукати нові засоби розрахунків на 2024 рік. І, одним з вдалих рішень у цьому сенсі є український криптогаманець Trustee Plus.

На відміну від аналогічного проєкту Binance, вона не припинить існувати та запропонує більше цікавих опцій. А, завдяки тому, що Trustee емітована Мастеркард, вона має підвищену безпеку та надійність. Тим часом, щоб навчитися заробляти гроші без зайвого ризику, можна почитати про те, як виграти в рулетку на найкращих ліцензійних проєктах України. 

Як повідомляє MNBC, отримати таку картку можливо після верифікації через “Дію” та сплати 10 євро за випуск. Вже після цього, картку можна додати до Apple Pay чи Googlе-гаманця для створення безконтактних покупок. Вона діятиме, як звична дебетова картка, тобто передбачатиме використання власних коштів. 

Які можливості пропонує дебетова картка Trustee

Хоча пластик Trustee й нагадує звичайну банківську картку, він надає доступ до популярних цифрових монет та інтегрований з передовими технологіями блокчейн. До того ж стати власником картки дуже просто завдяки інтуїтивно зрозумілій реєстрації та швидкій верифікації. Більш того, цей платіжний засіб має такі переваги, як:

  • Автоматична конвертація “крипти” у фіатну валюту під час переказів;
  • Комісія за обмін 0.5% та невелика вартість випуску картки;
  • Наявність високого рівня захисту даних завдяки інноваційним методам криптографії та аутентифікації;
  • Постійне розширення спектра операцій з різними монетами всередині системи.

Окремо, слід відзначити наявність зручних способів відстеження та аналізу транзакцій у реальному часі. Це надає більшої прозорості та контролю всім користувачам системи. Тож, якщо поціновувачі швидких розрахунків шукають новий інструмент, Trustee Plus стане не поганим варіантом.

Особливості отримання та користування Trustee Plus

Щоб почати користуватися системою, потрібно завантажити та встановити додаток Trustee Plus на смартфоні. Далі, потрібно зареєструватися та пройти ідентифікацію особистості через особистий кабінет або додаток “Дія”. Також, у спеціальному меню треба вибрати кнопки “карта” та “замовлення”. А, коли заявку буде схвалено, реквізити можна додати до Apple Pay чи Googlе-гаманця.

Під час розрахунків карткою, кошти будуть списуватися з рахунку Trustee Plus, тому варто мати позитивний баланс. Нею можна розраховуватися в інтернеті та наземних точках продажів. А, щодо зняття готівки, достатньо лише знайти банкомат з вбудованим NFC-терміналом, наприклад Приват-банк або Сенс-банк, але комісія буде еквівалентна 1 євро – +1%.

Цей інструмент мають можливість отримати лише фізичні особи. При цьому, одна людина може мати одну картку Trustee. І що найголовніше, цей пластик надається на 5 років поспіль. 

peredplata