Сьогоднішній Давос навіть мені видається нудним. Чекаю короля

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Давосу:
-В рейтингу найпопулярніших новин в українських ЗМІ на сьогодні – це є втрата Росією двох літаків стратегічного значення. Ця вістка в рази перевищує увагу і цікавість українців у порівнянні з візитом Володимира Зеленського у Швейцарію і його участь у Всесвітньому економічному форумі в Давосі. Українські ЗМІ про форум в Давосі майже не пишуть. І це справедливо. Сьогоднішній Давос навіть мені видається нудним. Популяризація Глобального саміту миру мабуть потрібна, але я щось не побачив якогось ентузіазму щодо цієї теми серед учасників форуму. Ну, окрім Єрмака, який і є ініціатором цієї ідеї та автором так званої “Української формули миру”.
На нинішньому форумі “сильних світа цього”, як раніше вважали і називали форум в Давосі наразі справді впливових світових фігур немає. Хотілося б тут побачити президента США Джо Байдена, лідерів Китаю, Японії, Франції, Італії… Саме тих, хто робить погоду в світі. А тут і з погодою цьогоріч у Давосі не поталанило, аби бодай на лижах покататися. Хмарно і дощ зі снігом.
О! Король Бельгії Філіп і королева Матільда прибули в Цюріх, завтра візьмуть участь у форумі в Давосі. Буде з ким хоч словом перекинутись

peredplata