Новинки ігрової індустрії: у що пограти в квітні?

Весна набирає обертів, а разом з нею з зимової сплячки остаточно виходять великі ігрові студії, анонсуючи майбутні новинки. У квітні на геймерів чекає одразу декілька цікавих проектів, що будуть доступні на платформах ПК, PS та Xbox.

TMNT Arcade: Wrath of the Mutants

Повноцінна гра про Черепашок-ніндзя вийшла на платформі PS не так давно, проте для шанувальників серії, яким вдалої, проте короткої гри виявилося замало, виходить ще одна. Приставка Arcade у назві не випадково – раніше гра була доступна лише на ігрових автоматах, але тепер портована на всі найпопулярніші ігрові платформи з можливістю грати вчотирьох одночасно. Схоже, традиція переносити ігри на сучасні платформи прийшла зі світу азартних ігор, коли класичні ігрові автомати перетворюються на сучасні онлайн слоти та поповнюють онлайн казино та букмекерські контори в Україні.   

Stellar Blade

Вихід Stellar Blade у квітні має стати чи не найбільшою подією для аудиторії PS5, адже проєкт від корейських розробників має стати першим дійсно помітним ексклюзивом для Playstation за останній час. Це пригодницька гра з видом від третьої особи, події в якій відбуваються у постапокаліптичному світі, де людство програло двобій прибульцям. Головна героїня буде досліджувати великий світ навколо, битися з різноманітними монстрами та долати перешкоди з усіма супутніми атрибутами – прокачка персонажа, навичок та покращення зброї.

Manor Lords

Це середньовічна масштабна стратегія, яка вийде на ПК 26 квітня. Розробники анонсували декілька цікавих деталей:

  • Оригінальна та докладна система економіки;
  • Великі битви;
  • Вплив погодних умов та багато іншого.

Подібний жанр налічує вже достатньо досить багато схожих проєктів, проте у Manor Lords на ігровий процес можуть вплинути найрізноманітніші фактори, починаючи від випадкових подій та закінчуючи нападом розбійників на поселення.

Children of the Sun

Для шанувальників шутерів 9 квітня виходить Children of the Sun, який поєднує в собі елементи головоломки. Гру ще називають симулятором снайпера, адже у ній гравцю необхідно буде контролювати лише одну кулю. На кожному рівні гравець отримуватиме список цілей, які необхідно буде усунути за допомогою пострілу, кожен раз будуючи траєкторію польоту. 

Europa

Досить цікавим виглядає гра на ПК під назвою Europa, яка вийде на ПК в середині квітня. За сюжетом мультяшний андроїд, на ім’я Зі, досліджуватиме мальовничий супутник Юпітера, користуючись своїм реактивним ранцем, який можна буде покращувати в міру проходження гри. Europa — це спокійна гра про пригоди, дослідження та медитацію. Вона сповнена головоломками, а зміна ігрових механік не дозволить занудьгувати. Пізніше реліз очікується також і на консолях. 

 

 

peredplata