“Газпром” розпочинає розпродаж свого майна!

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-Так хто там казав, що міжнародні санкції не працюють?
“Газпром” розпочинає розпродаж свого майна!
Через рекордні за всю історію свого існування збитків “Газпром” розпочинає розпродаж майна і оголосив про пошук покупців на великі об’єкти нерухомості в Москві та Підмосков’ї… Серед них — офісні будівлі на вулиці Будівельників, грандіозний санаторно-курортний комплекс Imperial Park Hotel & SPA у селищі Первомайское, село Рогозіне, нежитлові приміщення першого поверху в будинку на вулиці Новочеремушкинской, а також автостоянка на 96 місць поблизу головного офісу компанії в Москві.
Торік “Газпром” отримав 629 млрд рублів чистого збитку. Газовий монстр, що оперував найбільшими запасами газу на планеті, став збитковим, а борг “Газпрому” досяг рекордних 6,65 трлн рублів.
Вимкнувши газ для більшості європейських країн у невдалій спробі досягти поступок по Україні, Кремль позбавив “Газпром” головного ринку збуту, зв’язки з яким вибудовувалися майже півстоліття. Постачання до Європи впали до 28 млрд кубометрів — рівня другої половини 1970-х років. А видобуток “Газпрому” склав лише 404 млрд кубометрів газу і виявився мінімальним за усі 34 роки існування компанії.

peredplata

Залишити відповідь