Учасник бойових дій після демобілізації відкрив у Чернівцях спортзал для дітей

Підприємець Андрій Сідлецький з Чернівців після демобілізації вирішив відкрити власний спортзал, отримавши «Грант для ветеранів та членів їх сімей». 

 На початку року підприємець подав заявку на грант, а нещодавно відбулося відкриття спортзалу, в якому вже двічі на тиждень тренуються 60 дітей.

 Андрій Сідлецький півтора року служив в ЗСУ на посаді командира роти та офіцера відділення, брав участь у захисті України від збройної агресії російської федерації. 

«Я як ніхто розумію, що здоровому організму потрібно відновлення та підтримка» – зазначає колишній військовослужбовець.

Для реалізації своєї ідеї підприємець орендував приміщення, зробив в ньому ремонт, а за кошти гранту закупив необхідне обладнання.

В залі облаштований фітнес-зал, та зали для функціональних індивідуальних тренувань. В планах підприємця взяти на роботу адміністратора та тренерів, які будуть вести секції йоги, фітнесу та інших напрямів.

За словами Андрія, сьогодні вкрай необхідно займатися фізичною активністю та підтримувати своє здоров’я. Тренування сприяють розвитку м’язів, поліпшенню серцево-судинної системи, зниженню ваги та підтримують загальний фізичний стан, а найголовніше допомагають долати стресові ситуації. 

Прийом заявок за програмами «Власна справа» і «Грант для ветеранів та їх подружжя» – продовжується!

👉 Подати заявку можна через Дія.

Більше про грантові програми дізнавайтеся тут: 

«Власна справа» https://is.gd/xBaklo

«Грант для ветеранів та їх подружжя» https://is.gd/jxqZ7j

 

☎️ У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть за номером телефону (0372) 95 02 11

Джерело: Чернівецька обласна рада 

peredplata

Залишити відповідь