На Буковині чоловік завербував неповнолітню для сексуальної експлуатації

Завербував неповнолітню для сексуальної експлуатації та виготовляв і розповсюджував порнографію: слідчі поліції повідомили буковинцю про підозру 
Припинили незаконну діяльність зловмисника співробітники відділу міграційної поліції спільно з колегами слідчого управління ГУНП, відділення поліції № 2 (м. Кіцмань) та фахівцями кримінального аналізу, за силової підтримки спецпризначенців «КОРД» під процесуальним керівництвом Чернівецької обласної прокуратури. За вчинені злочини фігуранту загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що раніше судимий за зґвалтування 24-річний житель Чернівецького району організував незаконний бізнес. Молодик завербував 16-річну дівчину з метою її експлуатації у наданні послуг сексуального характеру за кошти.  
Крім цього, буковинець виготовив зображення та відеозаписи порнографічного характеру за участю неповнолітньої, які за гроші розповсюджував через створений канал в месенджері.  
Слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочинів, передбачених частиною 2 статті 149 (Торгівля людьми) та частинами 2 і 3 статті 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України.  
За клопотанням правоохоронців суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Досудове розслідування триває.    
 
Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata