Чернівецькі школярі вибороли нагороди у Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості «Очима дитини про бюджет країни».

Чернівецькі школярі вибороли нагороди у Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості «Очима дитини про бюджет країни».Вкотре довели чернівецькі школярі – учасники Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Очима дитини про бюджет країни». Щороку податківці проводять такі творчі змагання серед дітей і з приємністю для себе відзначають, що рівень усвідомлення важливості бюджету для існування держави з кожним роком зростає.
Маленькі митці чудово розуміють, що без бюджету, як без батьківського гаманця, не може існувати ані родина, ані країна. Сучасні школярі не лише розумні, але й надзвичайно ерудовані й талановиті. Це – своєрідний аванс у становлення особистості майбутніх платників податків, який, розраховуємо, перетвориться в усвідомлення добровільного наповнення бюджету.
Усі призери та переможці отримали відзнаки, подарунки, задоволення від творчого процесу, а також відчули захоплення однокласників, які були присутні під час нагородження. Безумовно, що наступного року учасників Конкурсу побільшає, адже нікого не може залишити байдужим блиск перемоги в очах.
Наостанок податківці запросили школярів завітати на екскурсію до Центру обслуговування платників податків, аби на власні очі побачити злагоджену роботу по наповненню бюджету, а також визначитись із майбутньою професією.

Інформаційно–комунікаційний відділ
ДПІ у м. Чернівцях

peredplata