Обережно шахрайство: все про B2B Jewelry в Івано-Франківську

Нещодавно по цілій Україні прокотилася хвиля «легкого» заробітку в ювелірній компанії «B2B Jewelry». Ця компанія в основному спеціалізується на продажі ювелірних виробів. Але окрім продажу, кожному клієнту роблять оманливу пропозицію – отримати додатковий дохід на покупці. І не дивно, що багато українців повелися на цю пропозицію від компанії. Крім того, B2B Jewelry не оминула й Івано-Франківськ. Жителів міста почали активно закликати для того, щоб долучитися до так званої програми «легкого» заробітку. Та що насправді приховує компанія B2B Jewelry? І чому франківцям потрібно бути дуже обережними, щоб не повестися на гачок чергової фінансової піраміди? З’ясувати це допоможе franyk.city

Принцип роботи компанії B2B Jewelry

Отож, як насправді можна отримати тут бажані «легкі» гроші? B2B Jewelry працює за принципом: додатковий прибуток клієнта залежить від того, скільки нових людей до цієї програми він залучить. А прибуток клієнта нараховується йому у відсотках. Тому логічним є наступне твердження: більше учасників – більше відсотків і, відповідно, готові гроші. Але тут ви точно не отримаєте гарантії про те, чи станете ви останнім учасником у так званому ланцюжку. Тому, скоріш за все, ви не отримаєте назад навіть свої гроші.

Ця система вам нічого не нагадує? Звичайно, славнозвісна фінансова піраміда «МММ». Саме ця компанія працювала за подібним принципом роботи. Свого часу тисячі українців втратили багато своїх грошей, які назад їм ніхто не повернув.

Але компанія B2B Jewelry дуже добре попрацювала над створенням детальної системи бонусів, які нараховуються їхнім клієнтам. Ваші відсотки залежать від того, скільки своїх знайомих ви привели в компанію, скільки покупок вони тут зробили і яка сума їхніх покупок.

Дослідження одного франківця або чому варто не вестися на подібні схеми

Один житель Івано-Франківська, Дмитро Бесенюк звернув особливу увагу на схему нової фінансової піраміди. Чоловік закликає усіх франківців не вестися на подібні схеми. Франківець навіть написав на цю тему добре підготовлений текст, в якому міститься підтвердження: B2B Jewelry – це чергова фінансова піраміда.

І справді, здається, що у теперішній час ми добре обізнані з подібними схемами і ніхто б не мав повестися на ці серйозні розіграші. Але про це варто згадати і у 2020-му році, як повідомляє Дмитро Бесенюк. B2B Jewelry – це нова фінансова піраміда нашого часу. Хтось каже, що вони схожі на Монобанк, який гарантує вам регулярний кешбек. І з першого погляду усе в них виглядає грамотно: магазин ювелірних виробів, який ще і кешбек пропонує своїм клієнтам. Але це тільки з першого погляду так гарно усе виглядає.

Тут варто згадати ще одну фінансову піраміду, яка діяла в Івано-Франківську. Мова йде про «Хелікс». Був час, коли на цей легкий заробіток теж повелося багато людей, які надіялись швидко розбагатіти. Дехто з їхніх клієнтів, навіть звільнився зі своєї роботи, щоб отримати обіцяні відсотки. Але «Хелікса» швидко накрили, а його лідери десь раптово зникли.

Можна сказати, що в B2B Jewelry схожа схема: клієнти спочатку роблять власний вклад в компанію, потім залучають друзів і завдяки їхнім грошам отримуєш додатковий прибуток. Та чи знайдеться серед ваших знайомих багато наївних людей? Дехто таки повівся. І як це називається у B2B Jewelry, «пасивний прибуток» забезпечено. Тепер очевидно, що це чергова фінансова піраміда, або просто нечесний заробіток.

Дуже шкода, що ріст фінансових пірамід у сучасному світі не зупинити. Одну піраміду закриють, а нова відкриється. І всі вони будуть далі функціонувати, але під іншою назвою та з іншими словами.

B2B Jewelry в Івано-Франківську

В нашому місті функціонують два ювелірних магазинів цієї компанії. І ці два магазини B2B Jewelry знаходять в самому центрі міста, щоб більше людей їх бачили та повелися «на гачок». Вони знаходяться на вулиці Січових Стрільців і на вулиці Дністровській. Мало того, вони не зупинилися на одному Івано-Франківську, а розійшлися по його області. Тепер їх можна зустріти в Коломиї та в Калуші.

Цікаво ж скільки франківців повелися на схему нової фінансової піраміди? Христина Христюк, яка є представницею B2B Jewelry в Івано-Франківську, стверджує, що їхніми клієнтами стали аж 60 відсотків мешканців міста. Але це твердження не назвеш правдивим. 60 % – це приблизно 100 тисяч франківців. Як два офіси цієї компанії могли так швидко надати свої послуги більшості мешканцям міста? Не логічно.

Крім того, варто згадати їхню сторінку у мережі Фейсбук. У Франківську вони назбирали всього тридцять підписників. Та й інші їхні сторінки не мають більше 20 тисячі підписників. Це тривожний сигнал шахрайства.

Якщо говорити про веб-сайти компанії, то їх небагато. Але важливо зазначити, що працівники B2B Jewelry виставляють на цих сайтах однакові фотографії, мовляв відкриття чергового магазину у різних містах України. Так наприклад, вони виставили в мережі фотографію «відкриття» свого магазину в Івано-Франківську. Насправді, це фото будівлі, якої і близько не має у нашому місті.

Як діють учасники проєкту B2B і чому варто цього остерігатися?

Хоча не один ресурс засобів масової інформації застерігає українців від небезпеки нової фінансової піраміди, дехто з франківців таки повівся на цю схему. Агітації вкладників B2B Jewelry можна зустріти чи не в кожному куточку міста. Тому не дивуйтеся, якщо про цю схему ви почуєте від багатьох своїх знайомих.

Ось наприклад, одна студентка, Софія Брус написала про це на своїй сторінці в соціальній мережі. Дівчина з подивом згадує, я її викладачка математики розповідала про вкладення у B2B Jewelry і заохочувала до цього своїх студентів.

Інша мешканка Івано-Франківська згадала, як її з чоловіком до цього заохочувала водійка автомобіля, який вони замовили по «BlaBlaCar». Жінка впевнено переконувала їх долучитися до «пасивного доходу» від B2B Jewelry. Але саме це і насторожило подружню пару.

Хоча представники компанії B2B Jewelry стверджують, що їхні магазини є не тільки в Україні, а й в Росії та Казахстані, варто зазначити, що юридична особа цього бренду не зареєстрована в нашій державі.

А нещодавно стало відомо, що співвласники цієї мережі ухиляються від сплати податків. За цією підозрою може вестися слідство, яке несе з собою кримінальну відповідальність. Тому можна не дивуватися, якщо скоро ми почуємо про накриття чергової фінансової піраміди.

peredplata