Карантин у Чернівцях: які установи закрити та як з ними зв’язатись

У Чернівцях запровадили обмежувальні заходи у багатьох закладах. Це стосується і міськради, і центрів обслуговування надавачів комунальних послуг. Людей просять менше виходити з дому, а інформацію отримувати і надавати онлайн або телефоном.

Редакція molbuk.ua зібрав перелік найнеобхідніших телефонів

 

“Чернівцігаз” увів карантин по підприємству та перейшов в режим онлайн з 16 березня до 3 квітня 2020 року.

“Оскільки існує загроза поширення вірусу, похід до відділень компанії та центрів обслуговування клієнтів для отримання послуги – це зайвий ризик, як для клієнтів, так і фахівців, що спілкуються зі споживачами газу.

Всі консультації фахівці центрів обслуговування здійснюватимуть в телефонному режимі за номерами: (0372) 93-19-04, (067) 444 8 104. Кількість операторів, які приймають дзвінки, компанія збільшила з 7 до 20.

За інформацією “Чернівцігазу” щодня до центру обслуговування приходило по 350 людей. Наразі центри обслуговування працюють, але клієнтів туди не пускають. На дверях є оголошення з усією необхідною інформацією.

За попереднім записом буде здійснюватися прийом клієнтів, яким необхідно відвідати центр обслуговування клієнтів або дільницю “Чернівцігазу” за наступними питаннями: реконструкція системи газопостачання, приєднання до газових мереж, заміна та встановлення лічильників, відключення та підключення до газопостачання, питання технічного обслуговування, зміна власника.

“Чернівціобленерго” з 16 березня рекомендує споживачам обмежити відвідування сервісних центрів енергопідприємства. Для вирішення нагальних питань клієнтам компанії пропонують перейти в режим онлайн-обслуговування.

“З огляду на ситуацію, що склалася в області та країні, це вимушений крок товариства. Просимо розуміння у споживачів та перепрошуємо за тимчасові незручності”, – зазанчили у пресслужбі обленерго.

За детальною інформацією звертатися до сall-центру (0372) 58-49-80, а також до РЕМ за місцем проживання.

“Чернівціводоканал” до квітня вводить обмежувальні заходи у формі дистанційного зв’язку в роботі зі споживачами.

Прийом документів для виготовлення технічних умов на приєднання до централізованих мереж водопостачання та водовідведення буде здійснюватись тільки в електронному вигляді (vtv.voda@gmail.com).

Консультаційні послуги за телефоном (0372) 54-75-21.

Погодження робочих проектів не здійснюватиметься. Консультація щодо укладення договорів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення за телефоном (0372) 54-74-66 з 08.30 год. до 17.15 год.

Особистий прийом громадян начальником підприємства, заступниками та головним інженером не здійснюватиметься.

Споживачів просять з особистими зверненнями та за консультаціями з будь-яких питань звертатись 54-46-01, 050-434-27-41(приймальня); 050-488-98-11 (канцелярія), 54-73-54 (аварійно-диспетчерська служба) та на офіційну ел. адресу підприємства info@vodokanal.cv.ua.

Пенсійний фонд. Просить максимально утриматися від особистого відвідування сервісних центрів Головного управління Пенсійного фонду в області. Для одержання послуг з пенсійного забезпечення користуватись дистанційним обслуговуванням із застосуванням електронних комунікацій і технологій.

“Зважаючи на те, що найвразливіші до недуги – люди поважного віку, не ризикуйте власним здоров’ям в період складної епідеміологічної ситуації!”, – наголошують у Пенсійному фонді.

Отримати необхідну інформацію можна на Вебпорталі Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua) , або за допомогою електронної пошти,
відеозв’язку та гарячих телефонних ліній (контактні дані на інформаційній сторінці Головного управління Пенсійного фонду в області за посиланням https://www.pfu.gov.ua/cv/ в розділі “Контакти”).

РАЦС. З 13 березня по 3 квітня тимчасово обмежено прийом громадян у відділах державної реєстрації актів цивільного стану. Безпосередній прийом громадян буде здійснюється виключно з питань державної реєстрації народження, державної реєстрації смерті, видачі архівних документів про державну реєстрацію актів цивільного стану, необхідних для підтвердження при під захороненні та державної реєстрації шлюбу (на підставі заяв, поданих до 13.03.2020).

Отримати інформацію з питань державної реєстрації актів цивільного стану можна за контактними телефонами: відділ ДРАЦС у Чернівецькій області (0372) 57-35-12, 52-53-25, електронна пошта: vcs@cv.drsu.gov.ua.

Міграційна служба. З 16 березня до 3 квітня тимчасово призупинено особистий прийом громадян керівництвом управління ДМС в області в управлінні за адресою вулиця Шептицького, 25.

Наразі звернутися до УДМС можна письмово на адресу управління: вулиця Шептицького, 25, Чернівці, 58000 або на електронну пошту: cv@dmsu.gov.ua.

Також можна залишити своє повідомлення на офіційній Facebook-сторінці управління ДМС в області.

Крім того, ви можете зателефонувати на номер “гарячої лінії” УДМС (0372) 55-04-61 або до прес-служби на номер (0372) 59-16-79.

Медзаклади. З 16 березня змінено роботу закладів охорони здоров’я Чернівців. З 16 березня припиняються планові профілактичні огляди та діагностичні обстеження.

Обмежено вхід у жіночі консультації. Консультування вагітних буде в телефонному режимі з дільничними акушер-гінекологами та з лікарями первинної медичної допомоги за укладеною декларацією на медичне обслуговування.

Невідкладна медична допомога жінкам надається в звичному режимі.

Рекомендуються утриматися від планових профілактичних оглядів та планових візитів до лікарів, зокрема стоматологів (дитячих та дорослих) міських поліклінік до закінчення карантину.

Мерія оприлюднила контактні телефони керівників
У ратуші обмежили візити громадян. Як повідомили у відділі звернень громадян міської ради, усі особисті прийоми тимчасово скасовані. Звернення будуть прийматись за телефонами: (52-22-15; 52-38-92;52-47-66 ), вайбер – (095-423-71-61) та електронною поштою (yang@rada.cv.ua, viddil-zvernen@i.ua). Кожне звернення буде розглянуте та передане керівництву на розгляд в день надходження до громадської приймальні.
Чернівецька міська рада оприлюднила контактні телефони керівників виконавчих органів ратуші.

Каспрук Олексій Павлович. Чернівецький міський голова, приймальна – 525924.

Продан Василь Сафронович. Секретар Чернівецької міської ради приймальна – 525924.

Паскар Олександр Євгенович. Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, приймальна – 523561.

Середюк Володимир Богданович. Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, приймальна – 523561.

Бабюк Антоніна Анатоліївна, секретар Виконавчого комітету Чернівецької міської ради — 552722.

Гавриш Віталій Ярославович. Директор Департаменту розвитку – 524870

Бешлей Володимир Васильович. Директор Департаменту житлово-комунального господарства- 524049.

Собко Микола Степанович. Директор Департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин — 553808.

Березовська Людмила Василівна. Директор департаменту праці та соціального захисту населення — 517014.

Мартинюк Сергій Васильович. Начальник управління освіти – 533087.

Бовкун Галина Валентинівна. В.о. начальника управління забезпечення медичного обслуговування у сфері охорони здоров’я — 553929.

Пушкова Олена Дмитрівна. Начальник відділу охорони культурної спадщини — 527105.

Луців Петро Степанович. Начальник ЦНАП – 509083

peredplata