Зеленський зустрівся з олігархами та попросив 12 мільярдів

Під час зустрічі з представниками великого бізнесу, яка пройшла в Офісі президента ввечері 16 березня, Володимир Зеленський попросив у них 12 млрд гривень.

Про це глава держави повідомив в ефірі програми “Свобода слова”.

 

“Я говорив з ними дуже відверто. Я сказав, що ця країна вас годувала довгий час. Прийшов час вам допомогти країні. Ми робимо окремий фонд. Нам знадобиться десь 12-13 млрд гривень. Нам потрібна їхня допомога”, – розповів Зеленський .

Раніше “Схеми” повідомили про публічно не анонсований визит на Банкову крупних українських бізнесменов.

Знімальна група програми зафіксувала кортеж власника холдингу DCH Олександра Ярославського і засновника холдингу “Кернел Груп” Андрія Веревського. а також машину Ріната Ахметова.

Також повідомлялося, що за годину до зустрічі з Дніпра до Києва прилетів приватний борт, яким користується Ігор Коломойський

Пізніше в ОП підтвердили інформацію про те, що Володимир Зеленський зустрічався з олігархами і представниками великого бізнесу. На Банковій уточнили, що на зустрічі йшлося про коронавірус.

Зокрема, йшлося про допомогу із закупівлею та постачанням великих партій тестів, необхідного медичного обладнання, захисних та дезінфікуючих засобів.

Глава держави закликав бізнесменів відчути соціальну відповідальность і допомогти зберегти здоров’я і життя українців.

peredplata