Весілля під час карантину: на Буковині власник ресторану заплатить 170 тисяч гривень штрафу.

Гучне весілля відгуляли в одному із ресторанів під Чернівцями

До Кіцманського відділу поліції надійшло повідомлення про проведення під час карантину масового заходу в одному з ресторанів на території села Мамаївці.

Здійснюючи перевірку отриманої інформації, поліцейські з’ясували, що 24 травня у вказаному закладі відбулося святкування весілля, в якому взяли участь приблизно 100 осіб, – повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

61-річний власник ресторану проігнорував карантинні обмеження та порушив вимоги постанови Кабміну про заборону проведення масових заходів і роботи закладів громадського харчування.

Співробітники поліції склали на порушника адміністративний протокол за статтею 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За порушення правил карантину підприємцю загрожує штраф у розмірі від 34 до 170 тисяч гривень.

Матеріали адміністративного правопорушення поліцейські направили до Кіцманського районного суду для розгляду та прийняття рішення.

https://nb.cv.ua/item/vesillia-pid-chas-karantynu-na-bukovyni-vlasnyk-restoranu-zaplatyt-170-tysiach-hryven-shtrafu?fbclid=IwAR1-0uGFnmEBCWuVpPio6OMXHXpMr54ZXxRMpwo5GaSZzHOuJeLjnqWTzZ4

peredplata