Доларовий мільйонер Продан показав свої статки за 2019 рік – МБ

Секретар Чернівецької міської ради Василь Продан задекларував середню щомісячну зарплату в 2019 році у розмірі приблизно 13 тисяч гривень.

Така інформація оприлюднена в його щорічній електронній декларації, яку він сьогодні розмістив на сайті НАЗК, пише molbuk.ua.

Згідно з документом, сім’я Проданів володіє п’ятьма квартирами (одна з яких у Києві) та однією земельною ділянкою в Чернівцях.

Серед цінного рухомого майна у Продана задекларовані годинники Ulysse Nardin і Breguet, а також 6 тимчасових споруд на загальну вартість 3 млн грн.

Василь Продан задекларував два автомобілі, які належать йому – Toyota RAV 4 2011 року і Toyota Land Cruiser 200 2016 року, та ще один автомобіль, що належить його дружині, екс-нардепці Оксані Продан – Toyota RAV 4 2016 року.

Окрім того, посадовець у своїй е-декларації вказав, що він разом з дружиною передав корпоративні права в управління іншим особам щодо таких підприємств – ТзОВ “УКРТРАНС-ЧЕРНІВЦІ” і ТзОВ “БАНУШ”.

Серед доходів Василь Продан задекларував зарплату за основним місцем роботи у розмірі 156,7 тис грн, дохід від відчуження цінних паперів та корпоративних прав у розмірі 800 тис грн, а також дохід від відчуження нерухомого майна у розмірі 5,085 млн грн.

Дружина секретаря міськради Оксана Продан задекларувала зарплату в розмірі 454 тис грн, відшкодування витрат, пов’язаних із виконанням депутатських повноважень у розмірі 304 тис грн та компенсацію транспортних видатків у розмірі 59 тис грн.

Серед грошових активів Василя Продана – 5,7 млн грн готівкою, 709 тис доларів готівкою і 390 тис євро готівкою. Окрім того, Продан зберігає у “Ощадбанку” 91 тис грн і 12,8 тис грн.

Оксана Продан задекларувала готівку в розмірі 950 тис грн, 97 тис доларів та 89 тисяч євро.

peredplata