Хто гарантує мешканцям Буковини якість і  безпеку продуктів

 Мешканці Чернівців підтримують світовий тренд щодо вживання виключно здорових та якісних продуктів. При цьому не має значення, товари якої цінової категорії обирати: преміальний сегмент, середній або найбільш економний. Головне, аби все було смачно, безпечно та корисно.

У супермаркетах найбільшої української торговельної мережі «АТБ» про це дбають дуже ретельно. Зараз у 290 населених пунктах 24 областей країни відкрито 1123 таких магазини. Минулоріч у Чернівцях на вулиці Руській, 219е (корп.2) з’явився перший сучасний супермаркет «АТБ» у нашому регіоні.

Такі дискаунтери вже добре знайомі майже чотирьом мільйонам громадян, які оцінили широкий асортимент і гарантовану якість подукції. Загалом на поличках кожного з таких маркетів представлено понад 3,5 тисячі найменувань продуктів і товарів першої необхідності. Їхню безпеку компанія гарантує не тільки власним чесним ім’ям, оскільки працює на українському ринку понад чверть століття, але й грошима. В супермаркетах цієї мережі діє програма «Гарантія свіжості». Споживачу, який знайде у торговому залі протермінований товар, компенсують його вартість у трикратному розмірі.  Таким чином, компанія фактично долучила до своєї системи аудиту якості ще й експертний потенціал мільйонів клієнтів, бо покупців  у «АТБ» вважають повноправними партнерами по бізнесу.Проте слід зазначити, що випадки такого «легкого заробітку» зустрічаються геть нечасто, оскільки багаторівнева система контролю в «АТБ» працює як швейцарський годинник. Збудована вона за європейським зразком і передбачає як системні внутрішні перевірки, так і незалежні міжнародні аудити.

Вже понад три роки супермаркети «АТБ» проходять сертифікацію на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 22000:2005. Ґрунтується він принципах НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points – аналіз ризиків і критичні точки контролю). Це означає, що фахівці ретельно відстежують весь шлях того чи іншого продукту: поставки сировини, виробництво, зберігання, транспортування. Система неймовірно складна.  Завдяки їй можна передбачати та попереджати будь-які ризики. Мільйони клієнтів «АТБ», включаючи й мешканців Чернівців,  щодня мають змогу купувати гарантовано якісні, безпечні товари, які відповідають найсуворішому міжнародному стандарту. Недарма сертифікат ISO 22000:2005 у багатьох країнах світу вважають своєрідним знаком якості.

Також компанія «АТБ» має власний відділ контролю.Експерти цього підрозділу проводять щомісячні, квартальні, піврічні та інші перевірки.  Для цього магазинах відбирають більше тисячі зразків товарів, які відправляють  до лабораторій.  Загалом перевірка проводиться за більш ніж двома десятками показників: від смакових якостей і фізико-хімічних характеристик до правильності нанесення маркування на упаковку.

Сучасний європейський підхід дозволяє гарантувати свіжість, якість і безпеку продукції  у численних магазинах «АТБ»,  у тому числі й у нашому найбільш постраждалому від коронавірусу місті.

Аби своєчасно та безперебійно доставляти продукти в різні куточки України, компанія «АТБ» створила одну з найбільших в країні логістичних інфраструктур. Збудовано близько десяти мультитемпературних складських центрів європейського зразка. Управління цим потужним товаропотоком ведеться цілодобово, без вихідних і свят. Товарообіг вказаної мережі минулого року  становив 126,8 млрд грн.

Корпорація «АТБ» володіє чотирма власними торговими марками, що належать до різних цінових категорій: ТМ «De Luxe Foods & Goods Selected» (преміальний сегмент), «Спецзамовлення “АТБ”» (середній плюс), ТМ «Своя лінія» (середній) і ТМ «Розумний вибір» (найбільш економний). Отже, кожен  із нас знайде в «АТБ» гарантовано якісні продукти на власний смак  і за найбільш привабливою ціною.

 

 

 

 

peredplata