Вартість компанії Tesla росте на $ 14 млрд за добу вже протягом останніх п’яти днів

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Блюсселя:
-Чекаю, що у ннайближчі місяці, десь наприкінці листопада на людство чекають фантастичні зміни.
Усе старе у світі, разом зі старими політиками, старими звичками, злодійськими правилами й стилем життя відкотяться у далеке минуле і поринуть у забуття. У світі з’являться молоді та чесні доларові трильйонери, такі, як Ілон Маск, з’являться молоді яскраві політики, митці, вчені…
Пам’ятаєте, коли ринкова вартість Tesla Inc. перевищила General Motors Co.? Це було лишень торік, у жовтні. Але і тоді інвестори проморгали свій шанс, не повіривши у карколомний успіх Tesla Inc.
Оцінка виробника електромобілів додала неймовірну сукупну вартість Detroit Three – GM, Ford Motor Co. і Fiat Chrysler. Bсього за п’ять торгових днів до сьогоднішнього понеділка Tesla Inc. виростала в середньому на 14 мільярдів доларів у кожен з цих днів. Тобто протягом останніх 5 днів вартість Tesla Inc. зросла на 70 мільярдів доларів. Це фантастика!
Bірю, що у Ілона Маска здійсняться й інші його мрії та проекти: від успішних польотів його ракет на Марс до повної заміни світової комунікації і заміни старої політичної системи США на зовсім нову.
Хочеться побажати йому успіхів і перемог у його задумах!
Зображення може містити: 1 особа, автомобіль, текст «TESLA»
 
 
 
 

peredplata